Konya'da Sokak Düğününde Dehşet: Tüfekle Açılan Ateş Sonucunda 5 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

Konya'da yapılan bir sokak düğününde bir kişinin tüfekle havaya ateş açması sonucunda 5 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Konya’da yapılan bir sokak düğününde bir kişinin tüfekle havaya ateş açması sonucunda 5 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, Konya Merkez Karatay ilçesinde saat 21.15 sularında meydana geldi. İlçeye bağlı Doğanlar Mahallesinde gerçekleştirilmekte olan bir sokak düğününde dehşet yaşandı. Düğüne katılan davetlilerin alanda oynadığı esnada henüz kimliği belirlenemeyen bir şahıs tarafından tüfekle havaya rastgele ateş açılması sonucunda tüfekten çıkan saçmalar 31 yaşındaki Muazzez Uzdemir, 26 yaşındaki Emine Dudu Uzundere, 31 yaşındaki Pınar Koçaker, 37 yaşındaki Belkız Sebze ve 37 yaşındaki Ferikan Darak’a isabet etti. 

YARALILARDAN BİRİNİN DURUMU CİDDİ

Yaşanan olay herkesi şok ederken saçmaların isabet etmesiyle yaralanan şahıslar yakınları tarafından araçlarla hastaneye yetiştirildi. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındığı öğrenilen yaralılardan Muazzez Uzdemir’in sağlık durumunun ciddi olduğu belirtildi. Olay yerine gelen ve yaptıkları incelemede çok sayıda boş kovan tespit eden polis ekiplerinin 5 kişiyi yaralayan tüfeği kimin ateşlediğini araştırdığı öğrenildi. 

 

konya karatay sokak düğünü tüfek maganda düğün magandası 5 yaralı davetli