Konuşma Yaptığı Sırada Cep Telefonu Bomba Gibi Patlayan Adamın Vücudu Yandı!

TAKİP ET

Kırşehir'de bir kişi cep telefonu ile görüşme yaptığı sırada telefon bomba gibi patladı. Neye uğradığını şaşıran Irak asıllı Mohammad A. yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

Kırşehir’de bir kişi cep telefonu ile görüşme yaptığı sırada telefon bomba gibi patladı. Neye uğradığını şaşıran Irak asıllı Mohammad A. yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

Olay, Kırşehir Aşıkpaşa Mahallesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, cep telefonu ile konuşma yapmakta olan Irak asıllı Mohammad A. bir yandan da yürüyerek ilerliyordu. Konuşmasına devam eden Mohammad A.’nın kulağındaki cep telefonunun bomba gibi patladığı öğrenildi.

VÜCUDUNDA 1. DERECE YANIK OLUŞTU

Olayı gören vatandaşların 112 Sağlık ekiplerine haber verilmesi üzerine olay yerine ambulans sevk edildi. Cep telefonunun patlaması ile yaralandığı öğrenilen Mohammad A. ambulansla Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındı. Telefonun patlamasıyla vücudunda 1. derece yanık oluştuğu öğrenilen talihsiz adamın tedavisinin devam ettiği ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekiplerinin telefonun nasıl patladığı konusunda araştırma yaptığı bilgisi alındı.

 

kırşehir cep telefonu patlama cep telefonu patladı yanık 1. derece yanık ırak asıllı adam konuşma kulağında patladı