Konteynır Yüklü Tır Turistleri Taşıyan Tur Otobüsü İle Çarpıştı 7 Kişi Yaralandı!

TAKİP ET

Antalya'dan gelen kaza haberine göre konteynır yüklü olan bir tır turistleri taşıyan bir tur otobüsüne arkadan çarptı. Kazada 4'ü turist olmak üzere 7 kişinin yaralandığı öğrenildi. Tır şoförü araçta sıkıştı ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerek tır şoförünü sıkıştığı yerden kurtardı.

Antalya’dan gelen kaza haberine göre konteynır yüklü olan bir tır turistleri taşıyan bir tur otobüsüne arkadan çarptı. Kazada 4’ü turist olmak üzere 7 kişinin yaralandığı öğrenildi. Tır şoförü araçta sıkıştı ve itfaiye ekipleri olay yerine gelerek tır şoförünü sıkıştığı yerden kurtardı.

Yaşanan kaza Antalya’nın Kepez ilçesinde sabah saat 06.30 saatlerinde Gazi Bulvarı üzerinde meydana geldi. 31 yaşındaki Yusuf Uslucak’ın kullandığı 07 LNU 60 plakalı olan ve içinde konteynır yüklü olan tır ile Gazi Bulvarı Düden kavşağında seyir halindeyken aynı istikametten gitmekte olan 47 yaşındaki Burhan Duman’ın kontrolünde olan ve içinde Rus turistleri taşıdığı 32 LE 032 plakalı tur otobüsü ile çarpıştı. Tırın otobüse arkadan çarptığı öğrenildi.

TIR ŞOFÖRÜ ARAÇTA SIKIŞTI

Tırın tur otobüsüne çarpması ile tır şoförü 31 yaşındaki Yusuf Uslucak araçta sıkışıp kaldı. Öte yandan tur otobüsünde bulunan şoför Burhan Duman, Mehmet Derya ve henüz isimleri öğrenilemeyen Alman ve Rus uyruklu 4 turistin yaralandığı öğrenildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralanan 4 turisti ayakta tedavi ederek olay yerine gönderilen başka bir otobüsle gidecekleri yere götürdü. Tır şoförü aracına sıkışıp kaldığı için olay yerine itfaiye ekipleri çağırıldı. Ekipler 45 dakikalık çaba sonrasında kapıyı keserek şoförü sıkıştığı yerden kurtardı. Tır şoförü sedyeye alınırken polis ekipleri, ağlık ekipleri, itfaiye ekipleri olay yerinde bulunan vatandaşlar ve temizlik işçisi yardım etti. Sedyeye alınan tır şoförü ambulansa alınarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kaza sırasında yaralananların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 

 

antalya tır ve otobüs çarpştı kaza turistler yaralandı 7 yaralı