Koku Gelince Korkunç Olay Ortaya Çıktı!

TAKİP ET

Samsun'da uzun süre kapalı kalan daireden kötü kokular gelmeye başlayınca çevredekilerin ihbarı sonrasında korkunç olayın ortaya çıktığı öğrenildi.

Samsun'da uzun süre kapalı kalan daireden kötü kokular gelmeye başlayınca çevredekilerin ihbarı sonrasında korkunç olayın ortaya çıktığı öğrenildi. 

Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan bir apartmanda korku dolu anlar meydana geldi. Bir süredir komşularından haber alamayan çevredeki apartman ve daire sakinleri durumdan bir süredir şüphelenmişlerdi. Defalarca dairenin kapısını çalan komşular herhangi bir yanıt alamadıkları için komşularının evde olmadığını düşünmüşlerdi. Ancak durum sanıldığından çok daha farklı çıktı.

Bir süre sonra söz konusu daireden son derece kötü ve rahatsız edici kokular gelmeye başladı. Durumdan şüphelenen komşular zaman kaybetmeden polis ekiplerine haber verdiler. Polis ekiplerinin kontrolünün ardından çağrılan çilingir tarafından dairenin kapısı açıldı. Bunun üzerine içeriden dayanılmaz kokular gelmeye başladı. 

OLAY HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İtfaiye ekipleri de polis ekipleri ile birlikte hazır bekliyordu. Kapının açılmasının ardından evde yaşadığı belirlenen Erkan Akkaya'nın cesedi bulundu. Uzun zaman önce öldüğü belirlenen talihsiz adamın cesedinin çürümeye başladığı ve bu sebepten dolayı son derece korkunç bir kokunun yayıldığı öğrenildi. Talihsiz adamın uzun bir süredir eşinden ayrı olarak tek başına yaşadığı belirlendi. Çürümeye başlayan ceset ise sağlık ekipleri tarafından morga kaldırıldı. Adli Tıp Kurumunda yapılacak otopsi işlemlerinden sonra kesin ölüm sebebinin belirlenmesi bekleniyor. Konu hakkında geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Olayın cinayet mi yoksa normal bir ölüm mü olduğu sonrasında anlaşılacak. 

samsun cinayet ceset otopsi