Kocasının Üç Karısı Daha Olduğunu Öğrenen Kadın Yıkıldı

TAKİP ET

Internet üzerinden tanıştığı adama güvenerek bir ilişkiye başlayan yalnız bir anne olan kadının 9 aylık bebeği ile ortada kalma hikayesi herkesi şok etti. İnternetten tanıştığı erkek kısa sürede kadını etkileyerek 2 hafta içerisinde evlilik teklif etti.

İnternetten tanıştığı adamın teklifine Hayır yanıtını verdi bu ilişki devam etti ve evlenmeleri de uzun sürmedi. Evlendikten 6 ay sonra kadın Hamile kaldı ama bu durum oldukça şaşırtıcıydı. Çünkü Adam kendisine kısır olduğunu söylemişti. Kadını ise şaşırtan tek konu bu olmadı…

İskoçya'nın başkenti adam botta meydana gelen olayda 53 yaşındaki Mary Turner Thomson'ın Hikayesi herkesi şaşkına çevirdi. Internetten çalışarak evlendiği kişi olan William Allen Jordan, karısına kendisinin CIA ajanı olduğunu söyledi. ABD'de Erkek karısına gizli göreve gittiğini söyleyerek haftalarca eve gelmiyordu. Vedat gelecek çok farklıydı. 3 karısı daha olan adamın aynı zamanda 13 çocuğu vardı. Bu gerçeği öğrendikten sonra ABD li erkek Mary Turner Thomson'a 200 bin Sterlin ödeyip çocuklarını kaçırmakla tehdit ederek kadının konuşmamasını sağladı.

BİRÇOK SUÇ KAYDI ÇIKTI

'Seri yalancı' sahte CIA ajanının Geçmişi de çok parlak değil de. Çift eşlilik ruhsatsız silah bulundurma dolandırıcılık ve daha birçok suçtan adamın hapis cezası aldığı ortaya çıktı. Birleşik krallık'ta yakalanarak cezaevine konulan adam iki buçuk yıl cezaevinde kaldıktan sonra ABD sınır dışı edildi. Mary Turner Thomson Başından geçenleri bir kitap haline getirirken Hikayesi BBC de yayınlanan bir dizi ile neredeyse aynı çıktı.

ABD şok olay son dakika