Kocasının Düğün Fotoğraflarını Gördü Boşanmaktan Vazgeçti

TAKİP ET

Manisa'da bir süredir ayrı yaşadığı ancak hala resmi nikahlı olduğu kocasının başka bir kadınla olan düğün videolarını izleyen kadın neye uğradığını şaşırdı. Boşanma aşamasında olan kadın boşanmayacağını açıkladı.

Manisa'da 2016 yılından bu yana ayrı yaşadığı kocasının bir süredir başka bir kadınla birlikte olduğunu ve üstüne üstlük düğün yaptığını gören bir çocuk annesi kadın neye uğradığını şaşırdı. Bir süredir kocası ile anlaşmalı boşanmak için bekleyen kadın kendisinden boşanmadan düğün yaparak başkasıyla evlenen kocasına çok sinirlendi. Bunun üzerine arkadaşından gelen düğün videosunu izledikten sonra boşanmaktan vazgeçtiğini anlattı.

Manisa'da evli ve bir çocuk annesi olan kadın neye uğradığını şaşırtan bir mesaj aldı. Mesajda hala evli olduğu ancak 2016 yılından bu yana ayrı yaşadığı kocasının bir başka kadınla düğün yaptığını gördü. Neye uğradığını şaşıran kadın bir süre önce anlaşmalı olarak eşinden ayrılma kararı almıştı. 

BOŞANMAKTAN VAZGEÇTİ

Şiddetli geçimsizlik yüzünden evleri ayıran ikili tekrar bir araya gelmedi. Bir süre önce anlaşmalı boşanmak üzere harekete geçtiler. Ancak talihsiz kadın yaşanan bu olay üzerine boşanmaktan vazgeçtiğini anlattı. Arkadaşından gelen mesaja önce inanmayan kadın kendisinden bir fotoğraf ve video alınca neye uğradığını şaşırmış. 

Hala resmi olarak evli olduğu kocasını damatlıkla görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Anlaşmalı boşanmak üzere harekete geçen ve bu süreçte dava açan kadın bu sefer kocasının şok olması için davayı geri çekti. Yaptığının suç olduğunu anlatan kadın kocasından şikayetçi oldu. Çekişmeli bir dava açacağını belirtirken kocasından tazminat istiyor

düğün fotoğrafı koca manisa