Kocasını 'Enişteyle' Aldatınca Mahkemeden O Karar Verildi...

TAKİP ET

Konya'da kocasını eniştesi ile aldatan kadın hem 18 bin liralık tazminat ödemeye mahkum kaldı hem de çocuğunun velayetini kaybetti.

Konya'da Mehmet a. isimli adam boşandığı eşinden çocukların velayetini almak ve nafaka reddinin kabul edilmesi için mahkemeye başvurdu. Bu süreçte mahkeme boşanmadan sonra çocuğun velayetini anneye vermiş ve bunun karşılığında aylık 250 lira nafaka bağlanmasına karar verilmişti. Mehmet A, tarafından sonrasında mahkemeye itiraz yapıldı. İtiraz sonrasında yerel mahkemenin verdiği kararın kaldırılmasına karar verildi. 

Kararın kaldırılmasının ardından babanın mahkemeye sunduğu deliller sonrasında çocuğun velayeti anneden alınıp babaya verildi. Ardından eşinin kendisine yaptıklarından dolayı 18 bin lira tazminat ödemesine karar verildi. 

KARISI KENDİSİNİ ENİŞTESİYLE ALDATMIŞ

29 yaşında bir fabrikada işçi olarak çalışan Mehmet A. Pelin H. isimli kadın ile 2014 yılında evlendi. Ardından çiftin bir erkek çocukları dünyaya geldi. Ancak 2016 yılında eve gelen adam karısı ve oğlunu evde bulamadı. Aramalara rağmen bulamayınca polise kayıp başvurusunda bulundu. Ancak sonrasında eniştesi ile kaçtığını öğrendi. 

İkili daha sonra Mersin'de ortaya çıktı. Ancak karısı eniştesi ile olan ilişkisini sürekli olarak inkar etti. Mahkemeye sunduğu delillerde 'eşim eniştesi ile beni aldattı' deyince mahkeme tarafından verilen önceki karar bozuldu. Bunun ardından mahkeme tarafından çocuğun velayeti babaya verildi ve sonrasında ihanet suçundan dolayı 18 bin liralık tazminat ödenmesine karar verdi. 

konya enişte ihanet kadın tazmnat