Kocası Tarafından Dolandırılıp Terkedildi!

TAKİP ET

Samsun'da Gönül Çölder isimli bir kadın kovası tarafından 65 bin lira kredi çektirilip ardından terkedildi. Çaresiz kadın şimdilerde borçları ödemek için çalışıyor.

                                                                           Eşini Dolandırıp Terketti

Samsun'da Gönül Çölder isimli bir kadın kovası tarafından 65 bin lira kredi çektirilip ardından terkedildi. Çaresiz kadın şimdilerde borçları ödemek için çalışıyor.

Samsun'da 48 yaşındaki Gönül Çölder isimli bir kadın geçtiğimiz günlerde kocası tarafından nasıl dolandırıldığını ve ardından nasıl terk edildiğini anlattı. Bunun ardından kadınlara seslenirken kimseye muhtaç kalmadan hayatta kalmaları gerektiğini ifade etti. 2 çocuk annesi olan kadının yıllar önce kocası tarafından üzerine kredi çektirildiği ancak sonradan ödemeden kendisini terk ettiğini anlattı. 

48 yaşındaki kadın bu süreçte çocukları ile birlikte zor zamanlar geçirdiğini dile getirdi. Kendisine damadının sahip çıktığını borçlarını ödemek için kendisi için kredi çektiğini belirtti. Kocasının çok borçları olduğu ve kendi adına kredi çekemediği için karısı adına kredi çektirdiği ortaya çıktı. Ancak krediyi aldıktan kısa bir süre sonra ortadan kaybolarak kendisini terk ettiğini anlattı. Kocasına uzun zaman ulaşamayan talihsiz kadın çektiği kredinin borçları ile ortada kaldı. Damadına şimdilerde borçlarını ödemeye çalışan talihsiz kadın bir çay ocağının işletmeciliğini yapıyor. 

Gün boyu bölgede bulunan esnafa ve dükkanlara çay dağıtımı gerçekleştiren kadın yaptığı işten son derece memnun olduğunu ve bununla birlikte geçimini sağladığını anlattı. Kadınlara seslenen talihsiz kadın aynı zamanda kimseye güvenmemeleri gerektiğini ve kendi ayakları üzerinde durmaları için gerekeni yapmalarını istedi. İşleri büyüten kadın bu süreçte daha büyük hedefleri olduğunu belirtti.

samsun kocası dolandırdı terkett