Kocası Oyun Oynuyorum Dedi, 4 Yıllık Eş Cep Telefonunu Eline Alınca Şoku Yaşadı!

TAKİP ET

İstanbul'da Pınar H. isimli bir kadın 4 yıldır evli olduğu eşinin 'Oyun oynuyorum' dediği telefonu eline alınca hayatının şokunu yaşadı.

İstanbul’da Pınar H. isimli bir kadın 4 yıldır evli olduğu eşinin ‘Oyun oynuyorum’ dediği telefonu eline alınca hayatının şokunu yaşadı. 

Olay, İstanbul’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Pınar H. 4 yıllık evli olduğu eşi Aykut H.’ye aldatıldığını öne sürerek boşanma davası açtı. Eşinin telefonda oyun oynuyorum diyerek yalan söylediğini ve başka kadınlarla mesajlaştığını iddia etti.

BOŞANMAMAK İÇİN ALMANYA’YA KAÇMIŞ

Eşinin telefonunda ‘Haftaya evim müsait seni özledim’ şeklinde bir mesaj yakaladığını iddia eden Pınar H.’nin yaklaşık 1.5 yıl önce de eşine boşanma davası açtığı ancak barışmaları sonucunda davadan vazgeçtiği öğrenildi. Kocasının mesajlarını yakaladığını belirten genç kadın kocasının kendisine sürekli telefonda Candy Crush oynadığını söylediğini belirtti. Bu olaydan şüphelenen Pınar H. kocasının haberi yokken telefonuna baktığını ve telefonda ‘Tülay’ ismiyle kayıtlı bir kadından ‘Seni özledim, buluşalım, haftaya evim müsait’ gibi mesajlar geldiğini gördüğünü belirtti. Bu mesajların ekran görüntüsünü alarak kendi cep telefonuna gönderdiğini belirten Pınar H. daha sonra eşinden habersiz boşanma davası açtığını söyledi. Boşanma davası açtıktan sonra eşine mesajların fotoğrafını gösterdiğini ve dava açtığını anlatan talihsiz kadın, eşinin bu olay karşısında inkara başladığını ve kendisini sevdiğini söyleyerek mesajların yanlışlıkla geldiğini iddia ettiğini aktardı. Olayın üstünden birkaç gün geçtikten sonra Aykut H.’nin Almanya’ya gittiğini söyleyen Pınar H. eşinin 5 aydır dönmediğini telefon görüşmelerinde de boşanmak istemediği için yurt dışında kalmaya devam ettiğini söylediğini aktardı. 

 

İstanbul Aldatma Oyun Cep telefonu Mesaj Boşanma