Koca Dehşeti'nin Detayları Kan Dondurdu! 8 Aylık Hamile Eşinin Kulağını, Burnunu ve Dudaklarını Kesmiş

TAKİP ET

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 3'üncü çocuğuna 8 aylık hamile olan eşi Sezen Alkan'ı (23) dün bıçaklayarak Öldüren 30 yaşındaki Barış Alkan Güvenlik güçleri tarafından saklandığı ağaç kabuğunda yakalandı. Hayatını kaybeden talihsiz kadının amcası Selahattin Ateş, yeğeninin kocası tarafından burnu, kulağı, dudağı Ve boğazı kesilerek vahşice öldürüldüğünü söyleyerek bunu hayvanların yapmayacağını dile getirdi. 8 aylık hamile olan Sezen Alkan'ın sezaryen ile alınan bebeği ise hastanede kuvözde tedavi altına alındı.

Kars'ın Sarıkamış ilçesinde, 3'üncü çocuğuna 8 aylık hamile olan eşi Sezen Alkan'ı (23)  dün bıçaklayarak Öldüren 30 yaşındaki Barış Alkan Güvenlik güçleri tarafından saklandığı ağaç kabuğunda yakalandı.  Hayatını kaybeden talihsiz kadının amcası Selahattin Ateş,  yeğeninin kocası tarafından burnu, kulağı, dudağı Ve boğazı kesilerek vahşice öldürüldüğünü söyleyerek bunu hayvanların yapmayacağını dile getirdi.  8 aylık hamile olan Sezen Alkan'ın sezaryen ile alınan bebeği ise hastanede kuvözde tedavi altına alındı. 

Kars'ın Sarıkamış ilçesi Şehitler Mahallesi'nde Dün öğlen saatlerinde yaşanan olayda bir süredir aralarında geçen sizi kullanan Barış Alkan ve Sezen Alkan çifti tartışmaya başladı.  Barış Alkan tartışma sırasında 4 ve 2 yaşlarındaki iki çocuğunun yanında 8 aylık hamile eşi Sezen Alkan'ı bıçaklayarak kaçtı.  Komşular sesler üzerine eve geldiklerinde Sezen Alkan'ı kanlar içerisinde bularak durumu Polise haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine yaptığı incelemede kadının hayatı kaybettiğine kaybettiği belirlenirken bebeğin hayatını kurtarmak için ambulansa Sarıkamış Devlet Hastanesi'ne götürüldü. 

ÖLEN ANNENİN KARNINDAN BEBEK SEZERYANLA ALINDI
Doktorlar hayatını kaybeden Sezen Alkan'ın karnındaki bebeğe kurtarabilmek için yoğun çaba harcadı. 33 haftalık olan kız bebek hastanede sezaryen alındıktan sonra Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'ne sevk edilerek krizde konuldu.  Annenin cenazesi de otopsi yapılmak üzere Erzurum'daki adli tıp Kurumu'na götürüldü. 

SAKLANDIĞI AĞAÇ KOVUĞUNDA YAKALANDI
Eşini öldürdükten sonra kaçan Barış Alkan'ın yakalanması için Güvenlik güçleri operasyon başlattı.  İlçeye 8 kilometre uzaklıkta bulunan kızılçubuk mevkiinde bugün barış Alkan saklandığı bir ağaç kovuğunda yakalandı.  akalanan cani koca ifadesi alınmak üzere Sarıkamış İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

 'BUNU HAYVAN BİLE YAPMAZ'
Sezen Alkan'ın ise Erzurum'da yapılan otopsinin tamamlanmasının ardından cenazesinin yakınlarına teslim edildiği öğrenildi.   yeğenin cenazesini Teslim alan amca Selahattin Ateş,  "Yeğenim sancılanmış, ambulans istemişler. Ambulans biraz geç kalmış. Kocası da o sırada işten dönmüş. Tartışma çıkmış. Bıçağı eline alıyor. Boğazını, burnunu, dudağını, kulağını kesmiş. Hayvan bunu yapmaz. Vahşet bu yaptığı. Geçimsizlik vardı ve aşırı kıskançtı. Adam, bir deli raporu almış, devlette bunu serbest bırakıyor. İçeriye almıyorlar. Uzaklaştırma veriyor, gönderiyor, yine aynı. Yıllardır şiddet görüyor. En son yalvardılar, yine barıştılar" ifadelerini kullandı.

 

Kars sarıkamış cani koca 8 aylık hamile eşini son dakika