Kızların resimlerini görüyoruz diyen dekan istifa etti

TAKİP ET

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, öğrencilerle video konferans yaptığını unutarak 'Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma' dedi. Dekanın bu iğrenç sözlerine sosyal medyadan tepki yağdı.

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, öğrencilerle video konferans gerçekleştirdiği esnada kameranın açık olduğunu unutarak ‘Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma’ dedi. Dekanın bu sözlerine öğrencilerden ve sosyal medyadan tepki yağdı.

Sosyal Medyanın Gündeminde

Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar’ın, öğrencilerle video konferans gerçekleştirirken kameranın açık ve yayında olduğunu unutarak söylemiş olduğu sözler, sosyal medyanın gündemindeydi. Dekan Acar, öğrencilerin isimlerini okuduğu esnada bir anlık dalgınlıkla yayında olduğunu unutarak söylediği ‘Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma” sözlerine tepkiler çığ gibi büyüyor.

Odadakiler Uyarınca Şaşırdı

Acar’ın bu sözleri söylediği esnada odada bulunan başka bir kişi, ‘Sizi takip ediyor olmasınlar’ diyerek Acar’ı uyardı. Bu uyarının ardından yayını kontrol eden Acar, ‘Sesimde gidiyor’ deyince, odadaki kişi ‘Öğrenciler, bu dediklerinizi duyarlar’ dedi. Odadaki kişinin bu sözünün ardından sessizliğe bürünen Acar, bir süre sonra kameraya bakarak ‘Yanıldık ha’ ifadelerini kullandı.

Görüntüler Sosyal Medyada Yayınlandı

Dekan Acar’ın pervasızca söylediği iğrenç sözlerin kamera görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Birçok sosyal medya kullanıcısı, Dekan Acar’ın bu sözlerine tepki göstererek Acar’ı istifaya davet etti.   

video konferans kız öğrenci sosyal medya dekan