Kızarmış Patates Cinsel Hayatı Bitiriyor!

TAKİP ET

Uzman doktorlar tarafından yapılan açıklamalar sonrasında kızarmış patatesin sık tüketilmesi halinde özellikle kadınlarda cinsel isteksizliğe sebep olduğu ortaya kondu.

Uzman doktorlar tarafından yapılan açıklamalar sonrasında kızarmış patatesin sık tüketilmesi halinde özellikle kadınlarda cinsel isteksizliğe sebep olduğu ortaya kondu. 

Kızarmış patates genç yaşlı demeden herkesin severek tükettiği bir besin olarak biliniyor. Ancak fazla yağlı olması ve nişasta oranının yüksek olması sebebi ile gereğinden fazla tüketilmesi halinde çeşitli sorunlara yol açabileceği belirtildi. Patates, pirinç, ekmek gibi besinleri tüketen kişilerin bir süre sonra insülin dirençlerinin bozulacağı öğrenildi. 

Kızarmış patatesin sürekli tüketilmesi bir süre sonra erkeklerde sertleşme sorununa yol açarken kadınlarda ise cinsel isteksizliğin ortaya çıkmasına neden oluyor. Zaman içerisinde çiftler arasında ciddi cinsel sağlık sorunlarının ortaya çıkmasına sebep olurken ayrılıklara kadar gidebiliyor. 

 PATATES CİNSEL HAYATI BİTİRİYOR

Dünyada diyabet hastalarının sayısı giderek artıyor. Ciddi bir sorun olan diyabet dünya üzerinde ciddi bir sayıya ulaştığı için Birleşmiş Milletler tarafından 2007 yılında global bir sorun olarak ifade edilmektedir. Hastalığın neden bu kadar yaygın olduğu konusunda beslenme düzeninde meydana gelen problemlerin olduğu ifade edildi. Türklerde özellikle sofralardan patates kızartmasının eksik olmaması sorunun büyümesine yol açıyor. Yapılan detaylı araştırmaların ardından kan şekerinin hızlı bir şekilde yükselmesine neden olduğu öğrenildi. Diyabet aynı zamanda cinsel hayatın olumsuz etkilenmesine neden oluyor. Erkeklerde kan şekerinin hızlı bir şekilde yükselmesi yorgunluk, sertleşme gibi sorunlara neden olduğu gibi kadınlarda vajinal enfeksiyonlara sebep olduğu için cinsel isteksizliği de ortaya çıkarıyor. 

patates kızartması cinsel hayat sağlık