Kız Öğrenci Hocasına Kızınca Sınıfın Ortasında Soyundu

TAKİP ET

Üniversite öğrencisi Genç kız, kocasının çok kısa şort giydiğini söylemesi üzerine sinirlenerek tepki verdi. Genç kız tepkisini sınıfın ortasında soyunarak gösterdi.

Üniversite öğrencisi Genç kız,  kocasının çok kısa şort giydiğini söylemesi üzerine sinirlenerek tepki verdi.  Genç kız tepkisini sınıfın ortasında soyunarak gösterdi.

ABD’nin Cornwall Üniversitesi’nde Yaşanan olayda,  ses sorunu mu için prova yapan Letitia Chai isimli genç kızı hocası şortunu çok kısa olduğu konusunda uyarıda bulundu.  Hoca Rebekah Maggor,  genç kıza kıyafetinin uygun olmadığını söyleyince genç kız sinirlendi.

1 HAFTA SONRA YİNE AYNI KIYAFETLE GELDİ
 genç kız hocanın sözleri karşısında büyük şok yaşayarak Sınıftan çıkarken bir hafta sonra tez sunumu için yine aynı kıyafetle geldi. Kocasına tepki göstermek isteyen Letitia Chai isimli genç kız Sınıf arkadaşlarının karşısında kıyafetlerini çıkarmaya başladı ve sunumu iç çamaşırıyla yaptı. Chai   aynı zamanda o görüntülerin fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaştı.

SOSYAL MEDYADA VİRAL OLDU
Genç kızın paylaşımlarının ardından olay sosyal medyada kısa sürede viral olurken,  hoca Maggor ise konu hakkında üniversite yönetimini açıklama yapmak zorunda kaldı.  Genç kızdan özür dilerim Maggor, ““Mevcut olay ifade sorunundan kaynaklandı. Amacım sadece sunum sırasında daha profesyonel giyinilebileceğini vurgulamaktı” dedi.

abd kız öğrenci tez sunumu sınıf soyundu son dakika haberi