'Kırmızı Ev' Tüm Gizemini Koruyor! Mahalleli Taşınmaya Başladı

TAKİP ET

Mersin'in Tarsus ilçesinde yer alan bir kırmızı evde bir yıl boyunca devam eden gizemli kazıların ardından mahalleli tedirginlik yaşadığı için evlerinden birer birer taşınmaya başladılar.

Mersin'in Tarsus ilçesinde gizemli kazıların yapıldığı öğrenilen kırmızı evin gizemini hala koruduğu öğrenildi. Yapılan gizemli kazıların ardından şimdilerde evin kendi kaderine terk edildiği öğrenildi. Mahalleli ise sürekli olarak gizemli hikayelerin anlatıldığı bu evden son derece rahatsız olduklarını dile getirdi. Bunun üzerine rahatsız olan ve kendilerini güvende hissetmeyen mahalle sakinleri bölgeden uzaklaşmaya başladılar.

Mersin'in Tarsus ilçesinde bir evde bir süredir neden yapıldığı bilinmeyen kazılar yapılıyordu. Bunun üzerine özel harekat polislerinin de gözetiminde 1 yıl süren gizemli kazıların ardından mahalleli durum karşısında biraz daha tedirgin olmaya başladılar. 1 yıl süren gizemli kazırlar sonunda 9 ay önce bitmişti. Alan polisler eşliğinde kapatıldı. Ancak kırmızı ev olarak geçen evin sahipleri günümüzde henüz ortaya çıkmadığı için gizemini korumaya devam ediyor. 

MAHALLELİ EVLERİ TERK ETMEYE BAŞLADI

Kazı alanlarının yakınlarında bulunan evler zarar görmeye başladı. Pek çok evin duvarlarında kazılar sebebiyle çatlaklar meydana geldi. Duvarları aşınan mahalle sakinleri evlerinin çökmesinden korktuklarını dile getirdiler. Kazılar ve sonucunda yaşadıkları mağduriyetler hakkında devlet yetkililerinden yardım istediklerini dile getiren mahalle sakinleri çareyi taşınmakta bulundular.

Gizemli evin sahibi ise ortada olmadığı için mahallede konu hakkında sessiz bekleyiş devam ediyor. Kazıların neden yapıldığı ise henüz bilinmiyor. Bunun üzerine mahalleli 9 ay önce biten kazılara rağmen kimsenin oluşan mağduriyeti ortadan kaldırmaya çalışmadığını belirttiler. 

mersin kırmızı ev tarsus