Kilis'te Suriyeli Koca'dan Dehşet! Eşini Levyeyle Dövdü Yetmedi Kerpetenle Dişlerini Söktü!

TAKİP ET

Kilis'te yaşayan ve Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Raşe Rıdvan adındaki bir kadın kocası tarafından öldürülesiye dövüldü. Koca Haşish Rıdvan elindeki levyeyle karısını acımasızca dövdü üstüne bir de kerpetenle dişlerini söktü. İşte yaşanan vahşetin detayları.

Kilis’te yaşayan ve Suriye uyruklu olduğu öğrenilen Raşe Rıdvan adındaki bir kadın kocası tarafından öldürülesiye dövüldü. Koca Haşish Rıdvan elindeki levyeyle karısını acımasızca dövdü üstüne bir de kerpetenle dişlerini söktü. İşte yaşanan vahşetin detayları.

28 yaşında Kilis’te yaşayan ve Suriye uyruklu olduğu öğrenilen 2 çocuk annesi Raşe Rıdvan koca dehşeti yaşadı. 35 yaşında olan kocası Haşish Rıdvan tarafından levyeyle öldüresiye dövülen ve bunun ardından kerpetenle dişleri sökülen genç kadın hastanede tedavi altına alındı. Kocası tarafından acımasızca dövülen kadının vücudunda kırıklar meydana geldiği belirlendi. Kocası tarafından öldürülesiye dövülen ve kerpetenle dişleri sökülen kadının kocasından şikayetçi olmaması üzerine cani koca serbest bırakıldı.

ÇOCUKLARININ GÖZÜ ÖNÜNDE DÖVDÜ

35 yaşında olan Haşish Rıdvan karısı ve 2 çocuğuyla birlikte Suriye’de çıkan savaş nedeniyle Türkiye’ye sığınmıştı. Türkiye’de yaşamaya başlayan çift geçtiğimiz günlerde tartıştı. Tartışma esnasında Haşish Rıdvan sinirden deliye döndü ve eşini tartaklamaya başladı. Hırsını alamayan koca 2 çocuğunun gözü önünde karısını dövmeye başladı. Elindeki levyeyi karısının başına vuran koca kadının kolunu kırdı. Öfkesini alamayan gözü dönmüş cani koca bunun ardından karısının dişlerini acımadan kerpetenle söktü.

KOMŞULAR YETİŞTİ

Kocasının acımasız şiddetine maruz kalan talihsiz kadın aldığı büyük darbeler sonucunda bağırmaya başladı. Acımasızca dayak yiyen kadın kanlar içinde kalmıştı. Kadının imdadına sesini duyan komşuları yetişti. Komşular tarafından çağırılan ambulans olay yerine gelerek kadını Gaziantep Aka Hastanesine kaldırdı. Karısına vahşice şiddet uygulayan koca ise hemen olay yerinden kaçtı. Talihsiz kadının kol, çene ve bileğinde kırıklar olduğu aynı zamanda vücudunda da doku zedelenmesi meydana geldiği belirlendi. Kadının tedavisinin iyiye gittiği belirtilirken kocasından şikayetçi olmadığı polis tarafından yakalanan dayakçı kocanın serbest kaldığı açıklandı.

 

kiliste koca dehşeti karısını levyeyle dövdü kerpetenle dişlerini söktü suriyeli koca dehşet saçtı kilis koca