Kıbrıs'ı Çalkalayan Seri Katil: "Kadınları Boğdukça, Kendimi Özgür Hissettim"

TAKİP ET

Kuzey Kıbrıs Rum Kesimi bugünlerde tarihinde hiç görülmemiş seri cinayetlerle çalkalanıyor. Zehirli gölün çevresinde turistler tarafından bulunan çürümüş kadın cesedi ile ortaya çıkan cinayetlerin etkisi ülkeyi salladı.

Güney Kıbrıs Rum  kesiminde bugüne kadar görülmemiş bir cinayet silsilesi gündemde. Seri katil tarafından işlenen cinayetlerde cesetlerin Lefkoşa'nın Mitsero  göle atıldığı düşünülüyor. Polis ekipleri gölün yanında bulunan dev maden kuyusunda dalgıçlarda arama yapıyor.

KURBANIN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Cesedi bulunan 39 yaşındaki Filipinli Marry Rose, Rum Bir subayın evinde hizmetçilik yapıyordu. 2018 yılının Mayıs ayında aniden ortadan kaybolan kadının 6 yaşındaki kızından da o tarihten bu yana haber alınamadı. Çürümüş cesedin kadına ait olduğu anlaşıldıktan sonra Nikos Metaxas'ın polise verdiği ifade  ülkede büyük şok etkisi yarattı. Rum subay polise verdiği ifadede, "İlk önce Marry Roseu boğduğumda güzel hissettim. Bu nedenle tekrar yapmaya karar verdim. Arian Palanas Lozano isimli Filipinli kadınla tanıştım. Filipinliler benden hoşlanıyor. Onu da ilişki sırasında boğdum" dedi.

KADININ ÇOCUĞU ARANIYOR

Öldürülen kadının çocuğunu arayan Rum polisi başka bir kadın cesedi daha buldu. Arian Palanos Lozano  isimli kadının da cesedine ulaşılırken seri katilin kurbanları ile internetten tanıştığı ortaya çıktı. Rum medyasında yer alan haberlere göre Güney Kıbrıs'ta toplam 32 kadının kayıp olduğu belirtildi. Kayıp kadınların akıbetine ilişkin polis tarafından detaylı bir araştırma yapılıyor.

AVUKATI DAVADAN ÇEKİLDİ

Rum subayın işlediği seri cinayetlerin ortaya çıkmasının ardından avukatı davadan çekildi. Avukatı Elias Stefonou, "Bu dehşete avukatlık yapamam" ifadesini kullandı.

kuzey kıbrıs rum subay seri katil son dakika