Kestirme Yoldan Giderken Tecavüze Uğradı ve Satanist Cinayete Kurban Gitti

TAKİP ET

Ukrayna'da okula gitmek için evden çıkan ve kestirme yolu kullanan bir kız çocuğu bir kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra feci şekilde öldürüldü.

Ukrayna'da okula gitmek için evden çıkan ve kestirme yolu kullanan bir kız çocuğu bir kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra feci şekilde öldürüldü. 

Ukrayna'da 15 yaşındaki Alisa isimli bir kız çocuğu okula gitmek isterken feci şekilde can verdi. Evden çıktıktan sonra okula daha hızlı ulaşabilmek için kestirme yolu kullanan kız çocuğunun bir kişinin tecavüzüne uğradıktan sonra büyük bir vahşetle öldürüldüğü ve sonrasında da atıldığı öğrenildi. 

Yapılan ilk incelemeler sonrasında 35 ile 45 yaş arasında olduğu belirtilen bir kişinin tecavüzüne uğradığı öğrenildi. Tecavüze uğradıktan ise boğularak öldürüldüğü ancak sonrasında cesedin parçalanmak istediği tespit edildi. 

SATANİST CİNAYETİ OLABİLİR

Okuluna gitmek için yola çıkan kız çocuğunun başına gelenler büyük şaşkınlığa sebep oldu. Kestirme yoldan eve gitmek isterken yaşanan korkunç olay ailesini derin bir üzüntüye boğdu. Arkasından evden çıkan ve okula itmek isteyen acılı anne ise kızının ayakkabısını gördü. Sonrasında panik içerisinde okula gitti. Ancak kızının okula gitmediğini öğrendi. Durumu zaman kaybetmeden polis ekiplerine haber verdiler. Polis tarafından yapılan inceleme sonrasında kısa sürede kız çocuğunun cansız bedeni bulundu. Olay yerinde yapılan incelemeler sonrasında ise genç kızın cesedinin yanında iki adet kafası kopmuş civciv yavrusu bulundu. Ayrıca bölgede satanist sembollerinin de olduğu tespit edildi. Otopside ise tecavüze uğradığı öğrenildi. Zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

ukrayna feci cinayet kız çocuğu satanist cinayet