Kerkük'teki Türkmen Cephesi Bürosuna Saldırı! Önce Silahla Taradılar Daha Sonra El Bombası Attılar

TAKİP ET

Kerkük'ten gelen son bilgilerde, Irak Türkmen Cephesi'nin Kerkük'te yer alan Bürosuna önce otomatik silahlı daha sonrada el bombasıyla saldırdılar.

Kerkük’ten gelen son bilgilerde, Irak Türkmen Cephesi’nin Kerkük’te yer alan Bürosuna önce otomatik silahlı daha sonrada el bombasıyla saldırdılar. 

Irak Türkmen Cephesi’nin Kerkük Kent Merkezi Bağdat Yolu semtinde yer alan bürosuna önce otomatik silah daha sonrasında da el bombasıyla saldırı gerçekleştirdiler.

ÖNCE SİLAHLA TARADILAR DAHA SONRA BOMBA ATTILAR

Irak Türkmen Cephesi’nin Bağdat Yolu bölgesinde yer alan bürosuna gerçekleştirilen saldırının ardından Büro Koruması olan Ahmet Şahin’in açıklamada bulunduğu öğrenildi. Açıklamada, "Akşam saatlerinde büromuzun nöbetçi korumasına kimliği belirsiz kişilerce iki yönden ateş açıldı. Silahlı saldırıyı müteakip büronun arka tarafına da iki el bombası atıldı." İfadeleri kullanıldı.

GÜVENLİK DESTEĞİ İSTENDİ

İlk olarak otomatik silahla daha sonrada el bombası ile gerçekleştirilen saldırı sonrasında Irak Türkmen Cephesi bürosunda saldırı sonrasında büyük bir hasar oluştuğu belirtilirken merkezi yönetimden Kerkük bölgesine güvenlik desteği istendiği öğrenildi.

 

kerkük türkmen cephesi ırak türkmen cephesi saldırı el bombası otomatik silah