Kendisini Sigara ve Marijuanaya Alıştıran Arkadaşını Öldürdü

TAKİP ET

Hindistan'da gırtlak kanseri olduğunu öğrenen Mustakim Ahmed isimli bir kişi, kendisini sigaraya başlattığını söylediği arkadaşının katili oldu.

Hindistan'da gırtlak kanseri olduğunu öğrenen Mustakim Ahmed isimli bir kişi, kendisini sigaraya başlattığını söylediği arkadaşının katili oldu. 

Sputnik'in Independent tarafından aktarılan habere göre Mustakim Ahmed, hastalığının sebebinin sigara tiryakiliği olduğunu öğrenince çok öfkelendi.

Bir restoranda aşçılık yapan 25 yaşındaki Mustakim Ahmed, öfkesine hakim olamayarak kendisini sigara ve marijuanaya başlattığını iddia ettiği mesai arkadaşı Inayat'ı vurarak öldürdü.
Polis ise 25 yaşında arkadaşı tarafından öldürülen Inayat'ın, mesleğinde daha başarılı olmasından dolayı da Mustakim Ahmed tarafından öldürülmüş olabileceği üzerinde duruyor.

Yaralı Bırakmamak İçin Atış Talimi Yaptım

Mustakim Ahmed, onu öldürdüğünden emin olmak için silah satın alıp, atış talimi yaptığını söyledi.

Komiser yardımcısı Sibesh Singh, "Mustakim Ahmed ve Inayat, aynı işyerinde çalışıyorlardı. İş yerindeki söylentilere göre Inayat, iyi huylu olduğu gibi Mustakim Ahmed'e göre daha başarılıydı. Ayrıca kısa süre içerisinde restoran sahibinin gözüne girmeyi başarmıştı." dedi.

Alışkanlığın Gelişmesine Inayat Etken Oldu

Mustakim Ahmed'in, sigara ve marijuana alışkanlığının gelişmesinde Inayat'a içerlemiş olmasının etkili olduğu öne sürüldü.

Singh, "Bu süreç içerisinde Mustakim Ahmed'te gırtlak enfeksiyonu gelişti. Mustakim Ahmed doktora gittiğinde ise doktorun, kendisine aşırı sigara içtiğinden dolayı gırtlak kanserine yakalandığını söylediği iddiasında bulundu." şeklinde konuştu.

Habere göre performansı gittikçe düşen Mustakim Ahmed, işten kovulunca memleketi Amroha'ya geri dönerek bir tabanca satın aldı.

Mustakim Ahmed'in, sadece birkaç gün sonra restorana geri gelerek Inayat'ı işten kovdurmayı amaçladığı, amacına ulaşamadığı takdirde de onu öldürmeyi planladığı belirtildi.

Singh, "Inayat'ı işten kovdurmayı başaramayan Mustakim Ahmed, Inayat ile kavgaya tutuştu ve tartışmanın ortasında onu vurarak öldürdü." dedi.

Inayat derhal hastaneye kaldırılsa da yaşamını yitirdi. Mustakim Ahmed ise olay yerinden kaçmayı başarsa da kısa bir süre sonra yakalandı.

sigara marijuana aşçı Hindistan gırtlak kanseri