Kendisini Aldattığını Düşündüğünü Eşini Döve Döve Bu Hale Getirdi

TAKİP ET

Adana'da bir koca kendisini aldattığından falan diye eşini 3 çocuğunun gözleri önünde 30 dakika boyunca inşaat demiri ile dövdükten sonra şikayetçi olmasın diye de ölümle tehdit etti. Kadını komşuları hastaneye kaldırılıp kaldırırken eşinden korktuğu için merdivenden düştüğünü söyleyen genç kadının yakınları gerçeği öğrenince dayakçı kocadan şikayetçi oldu. Genç kadın baba evine giderken, "Kocam öldüresiye dövdü. Ondan şikayetçiyim onun en ağır ceza almasını istiyorum. Eşimden ayrılacağım" ifadelerini kullandı.

Adana Merkez Sarıçam İlçesi Orhangazi Mahallesi'nde meydana gelen olayda iddiaya göre 2006 yılında bir Tekstil fabrikasında çalışan H.Ç.  ile S.Ç. evlendi. Çiftlik oyuncakları çocukları olurken evlendikten sonra çeşitli nedenlerden dolayı S.Ç.  Hemen hemen her gün dayak yemeye başladı. Çocukları olan ve tehdit edildiği için kocasından Sürekli dayak yemesine rağmen şikayetçi olmayan genç kadın geçtiğimiz cumartesi akşamı ise işten gelen kocası H.Ç. tarafından Telefonla konuştuğu gerekçesiyle üç çocuğunun gözleri önünde öldüresiye dövüldü.

ALDATTIĞINI DÜŞÜNDÜ

Genç kadını babasıyla konuştuğunu söylemesine rağmen inanmayan Öfkeli koca çocukları Başka bir odaya götürdükten sonra inşaat demiri ile parasını da almaya başladı. S.Ç.Uzun süre kocasına yalvardı ancak yaklaşık 30 dakika boyunca eşini darp eden koca Saçlarımdan tutup yerlerde sürükledi. Canını Kurtarmak isteyen kadın komşusuna sığındı. Kocası da hemen arkasından giderek kendisinden şikayetçi olması durumunda öldüreceğini söyleyerek tehdit etti. Komşuları tarafından hastaneye götürülen genç kadın hastanede ölüm korkusundan dolayı her yeri mor olmasına rağmen merdivenlerden düştüğünü söyledi.

VÜCUDUNDA ÇATLAKLAR VAR

Talihsiz kadının sol kolu yediği dayaktan dolayı çatlak olduğu gerekçesiyle alçıya alınırken vücudunun her tarafı morluklar içindeki kızlarını gören aile ise hastane polisine başvurdu. Polis ekipleri şikayet üzerine kocayı arama başlarken bir yandan da uzaklaştırma kararı çıkarıldı.

 

Adana sarıçam kadına şiddet son dakika