Kendisini Aldattığından Şüphelendiği Sevgilisine Yaptığı İşkenceyi Facebook'tan Canlı Yayınladı

TAKİP ET

Taylandlı adam, bir süredir kendisini aldattığını düşündüğü sevgilisine işkence yaparak o anları Facebook'tan canlı olarak yayınladı. Olaydan sonra tutuklanan cani adamın, uyuşturucunun etkisinde olduğu iddia edildi.

Taylandlı adam, bir süredir kendisini aldattığını düşündüğü sevgilisine işkence yaparak o anları Facebook’tan canlı olarak yayınladı. Olaydan sonra tutuklanan cani adamın, uyuşturucunun etkisinde olduğu iddia edildi. 

Tayland'ın Bangkok kentinde yaşanan korkunç olayda, Chaichana Sirichat adlı adam kendisini aldattığını düşündüğü sevgilisi Kuldara Yeesaman’ı dövüp işkence yaptığı anları Facebook’tan canlı olarak yayınladı. 

UYUŞTURUCU ETKİSİNDE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
Vücudunda ciddi kesinler ve çürükler olan 25 yaşındaki kadın hastaneye kaldırılırken, bir yatırım şirketinde yönetici olan Taylandlı adamın borçları yüzünden bunalımda olduğu iddia edildi. Olaydan sonra gözaltına alınan adamın, uyuşturucu etkisi altında olduğunu için henüz sorgusunun yapılamadığı da öğrenildi. 

"GİZLİ SEVGİLİN KİM?" DİYE SORDU
Sevgilisine yaptığı işkenceyi canlı olarak yayınlayan adamın videosunda genç kadına, "Gizli erkek arkadaşın kim?" diye sorduğu ve öldürmekle tehdit ettiği de duyuluyor. 

tayland facebook canlı yayın işkence son dakika dünya