Kendisini Aldatan Eşi ve Sevgilisini Yarı Çıplak Yakaladı, Döverek Yaraladı

TAKİP ET

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 32 yaşındaki Soner U. iddiaya göre kendisini aldattığını düşündüğü eşine işe gittiğini söyleyerek evden ayrıldı. Eve yakın bir yerde gizlenen Soner U, 31 yaşındaki Bayram A.'nın eve girdiğini gördü ve eşiyle sevgilisini döverek yaraladı.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde 32 yaşındaki Soner U.  iddiaya göre kendisini aldattığını düşündüğü eşine işe gittiğini söyleyerek evden ayrıldı. Eve yakın bir yerde gizlenen Soner U,  31 yaşındaki Bayram A.’nın eve girdiğini gördü ve eşiyle sevgilisini döverek yaraladı. 

Ereğli Kepez Mahallesi Yeşiltepe Sokak ta yaşanan olayda iddiaya göre eşi Şenay U’nun Kendisini aldattığından şüphelenen Soner U.  Sabah saatlerinde eşini işe gittiğini söyleyerek evden çıktı.

İŞE GİTMEDİ GİZLENDİ
Işe gitmeyen Eve yakın bir yerde gizlenen Soner U. Bir süre sonra Bayram A.'nın eve girdiğini gördü.  Biraz bekleyin ve daha sonra eve giren Soner U.  eşi ve üzeri çıplak olan Bayram A.'yı dövdü. Sesleri duyan komşuları Polise haber verirken Şenay U. ve Bayram A. Aldıkları darbelerle yaralandı. Eve Gelen polisler üç kişiyi önce hastaneye ardından da ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürdü. Karakola getirilen Bayram A.’nın hala üzerinin çıplak olduğu görüldü.
6 yıldır evli olan Soner ve Şenay U. çiftinin bir çocuklarının bulunduğu öğrenilirken tarafların birbirinden şikayetçi olduğu belirtildi. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

zonguldak ereğli koca kavga dayak