Kendisine Kredi Kartını Vermeyen Babasına Bana Cinsel Saldırıda Bulundu Diyerek İftira Attı

TAKİP ET

Bursa'da 57 yaşındaki M.K., kızı 20 yaşındaki Z.K'ya cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanıyor. Bugün görülen duruşmada M.K. kızının kendisinden kredi kartını istediğini fakat vermediği için de kendisine iftira attığını söyledi. Mahkemeye babası ile birlikte gelen Z.K.'da babasına çok öfkelendiğini ve bu nedenle de böyle bir yola başvurduğunu söyledi.

Bursa'da 57 yaşındaki M.K.,  kızı 20 yaşındaki Z.K’ya  cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanıyor. Bugün görülen duruşmada M.K.  kızının kendisinden kredi kartını istediğini fakat vermediği için de kendisine iftira attığını söyledi. Mahkemeye babası ile birlikte gelen Z.K.’da babasına çok öfkelendiğini ve bu nedenle de böyle bir yola başvurduğunu söyledi. 

Bursa'da geçtiğimiz yıl Temmuz ayında polis merkezine giderek başvuran 20 yaşındaki Z.K.  annesinden ayrı yaşayan babası M.K’nin kendisine yalnız oldukları sırada cinsel saldırıda bulunduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. Genç kızın şikayeti üzerine gözaltına alınan baba M.K.  tutuksuz yargılanmak üzere Serbest bırakıldı. 

“KIZIM BANA İFTİRA ATTI”
Bursa 3 Ağır Ceza Mahkemesi'nde baba M.K. hakkında 'nitelikli cinsel saldırı' suçundan 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. M.K.  dava kapsamında ilk kez hakim karşısına çıkarken suçlamaları kabul etmedi.  mahkemede yaptığı savunmada M.K., "Geçen yıl hastanede kalp ameliyatı oldum. Hastanede yatarken kızım benden kredi kartını istedi. Kredi kartını kendisine vermedim. Buna sinirlenen kızım bana iftira attı. İddialar doğru değildir. Zaten şu anda bana kendisi bakıyor"   ifadelerini kullandı. Z.K. da babası ile geldiği duruşmada babasına iftira attığını kabul ederek, "Kredi kartını vermeyince öfkelendim. Kızdığım için polise öyle ifade verdim. Zaten şu anda bile babamla birlikte aynı evde yaşıyoruz" ifadelerini kullandı. Duruşmada mahkeme heyeti Sanığın tutuksuz yargılanmasına devamına ve sanıkların dinlenerek eksik Evrakların tamamlanması için duruşmanın başka bir Tarihe ertelenmesine karar verdi.

 

bursa iftira öz babasına iftira son dakika cinsel istismar