Kayseri'de İğrenç Manzara! Eski İmam Köpeğe Tecavüz Ederken Saniye Saniye Görüntülendi

TAKİP ET

Kayseri'de eski bir imam olduğu söylenen yaşlı adam köpeğe tecavüz ederken görüntülendi. Bu anları cep telefonuyla kayıt altına alan şahsın yaşlı adama seslenmesiyle sapık adamın bir an panik yaşadığı görüntülere yansıdı.

Kayseri’de eski bir imam olduğu söylenen yaşlı adam köpeğe tecavüz ederken görüntülendi. Bu anları cep telefonuyla kayıt altına alan şahsın yaşlı adama seslenmesiyle sapık adamın bir an panik yaşadığı görüntülere yansıdı.

Olay, Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, eski imam olduğu söylenen yaşlı bir adamın boş bir arazide yakaladığı köpeğe tecavüz etmeye çalıştığı anlar bir vatandaşın telefon kamerasına saniye saniye  yansıdı. İğrenç görüntüler cep telefonu kamerasına yansırken şahsın bir anlık sapık adama seslendiği anlarda köpeğe tecavüz eden adamın panikten ne yapacağını şaşırır hale geldiği görüntülere yansıdı. 

GÖRÜNTÜLERİNİ ÇEKEN ŞAHSA YALVARDI

İğrenç olayın yaşandığı Kayseri Yahyalı ilçesinde boş bir arazide yakaladığı köpeğe çukur kısmında tecavüz etmeye çalışan ve eski imam olduğu söylenen yaşlı adamın mide bulandıran hareketlerini saniye saniye kayıt altına alan duyarlı bir vatandaşın görüntüleri çektiği sıralarda yaşlı adama seslendiği ve sesi duyan yaşlı adamın bir an ne yapacağını şaşırdığı ve büyük panik yaşadığı görüldü. Görüntülerinin çekildiğini anlayan sapık adamın şahsa yalvarmaya başladığı anlarda cep telefonu kameralarına yansıdı. Cep telefonunun kaydını bir an bile kapatmayan ve olan biten her şeyi tek tek kaydeden vatandaşın sapık adama, görüntüleri polise götürerek teslim edeceğini söylediği bunları duyan yaşlı adamın da şahsın polise gitmemesi için yalvardığı görüldü.

 

Kayseri Yahyalı Eski imam Köpeğe tecavüz Kayıt Cep telefonu Köpeğe tecavüz eden imam