Kayseri-Sivas yolunda TIR devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti

TAKİP ET

Kayseri-Sivas yolunun 25. kilometresindeki Güneşli mevkisinde gerçekleşen kaza sonucunda, sulama sistemleri malzemesi taşıyan bir TIR devrildi. Kaza sonucunda TIR sürücüsü olan amca S.K. yaralanırken, amcanın yeğeni S.K. (19) maalesef hayatını kaybetti.

Olay, akşam saat 23.00 civarında meydana geldi. Konya’dan Sivas’a doğru seyir halinde olan 42 EAA 57 plakalı TIR'ın sürücüsü S.K., direksiyon kontrolünü yitirerek aracın devrilmesine neden oldu. Bu üzücü kaza sonucunda TIR sürücüsü amca S.K. yaralanırken, aynı araçta bulunan ve yeğeni olan S.K. yaşamını yitirdi.

Kaza haberinin alınmasının ardından olay yerine hem sağlık ekipleri hem de jandarma gönderildi. Sağlık ekipleri, yaralı olan amca S.K.'yi hızla Kayseri Şehir Hastanesi'ne taşıdı. Ancak maalesef, yeğeni S.K.'nin hayatını kaybettiği belirlendi ve cenazesi Kayseri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaza sonrasında jandarma ekipleri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayın ayrıntılarını aydınlatmak ve soruşturma sürecini başlatmak amacıyla jandarma ekipleri çalışmalarına devam ediyor.

Bu üzücü kazada hayatını kaybeden gencin ailesi ve yakınlarına başsağlığı dilerken, olayın nedenleri ve koşulları hakkındaki soruşturmanın da titizlikle sürdürüldüğünü belirtmek isteriz.

Kayseri Sivas trafik kazası ölüm haberi