Kayseri'de otomobil ile yolcu otobüsünün feci kazası: 2 kişi öldü, 20 yaralı

TAKİP ET

Kayseri-Malatya yolunda, şiddetli bir trafik kazası yaşandı. Kaza, olay yerinin 60. kilometresi olarak bilinen Kamber mevkinde meydana geldi ve iki araç karıştı. Bu feci kaza sonucunda 2 kişi yaşamını yitirirken, 20 kişi de yaralandı.

Kazanın meydana geldiği saatlerde, Kayseri-Malatya yolunda sessizlik hakimdi. Saat 02.00 sularında, 02 AAS 719 plakalı bir yolcu otobüsü ile 19 AE 823 plakalı bir otomobil çarpıştı. Çarpışma sonucunda, otomobilin sürücüsü ile yanında bulunan bir yolcu hayatını kaybetti. Kazada yaralanan 20 yolcu ise hemen çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Kaza haberinin ardından, olay yerine jandarma, AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıları AFAD'ın yardımıyla ambulanslara taşıyarak hastanelere sevk etti. 

Jandarma ekipleri de kaza yerinde incelemelerde bulundu ve olaya dair detayları toplamaya başladı. Hayatını kaybeden iki kişinin cenazeleri ise otopsi için Kayseri Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı ve nedenlerinin araştırılacağı belirtildi. Bu tür kazalar, trafik güvenliği konusundaki hassasiyetin bir kez daha önemini gözler önüne seriyor ve sürücülerin dikkatli olması gerektiğini hatırlatıyor. Trafik kurallarına uymak, hepimizin güvende kalmasını sağlamak için önemlidir.

Kayseri otobüs kazası ölüm haberi trafik kazası