Kastamonu'da Düğün Yemeğinden 7 Kişi Zehirlendi

TAKİP ET

Kastamonu'nun İnebolu ilçesinde düzenlenen düğün eğlencesinde yemekten zehirlenen 7 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İnebolu ilçesindeki Uğrak köyü Musrat Mahallesi'nde düzenlenen düğün eğlencesine katılan davetlilere düğün yemeği ikram edildi. Düğün yemeğini yiyen davetlilerden 4 kişide bir süre sonra karın ağrısı ve mide bulantısı şikayetleri görüldü. Düğün yemeğinden zehirlendiği düşünülen 4 kişi, olay mahalline gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Düğün yemeğinden yiyen davetlilerden 3 kişide daha gıda zehirlenmesi belirtileri görülünce, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. 

Düğün eğlencesinde davetlilere tavuklu pilav ikram edildiği öğrenildi. 

Olayla ilgili bir açıklama yapan Uğrak Köyü Muhtarı Uğur Efe, "Köyümüzdeki Musrat Mahallesi'nde düzenlenen bir düğün eğlencesinde ilk başta 4 kişide gıda zehirlenmesi belirtileri görüldüğü için hastaneye kaldırıldı. Daha sonra 3 kişide daha gıda zehirlenmesi belirtileri görüldü. Onlarda şu anda hastaneye getiriliyorlar." dedi. 

Jandarma ekipleri tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.   

Kastamonu İnebolu düğün yemeği zehirlenme