Kars'ta Can Pazarı! Askeri Araçla TIR Çarpıştı: Yaralı Askerler Var

TAKİP ET

Kars'ta bir askeri araçla TIR'ın çarpışması sonucunda 1'i astsubay olmak üzere 7 askerin yaralandığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşların yaralanan askerleri hastaneye yetiştirmek için seferber oldukları görüldü.

Kars’ta bir askeri araçla TIR’ın çarpışması sonucunda 1’i astsubay olmak üzere 7 askerin yaralandığı öğrenildi. Çevredeki vatandaşların yaralanan askerleri hastaneye yetiştirmek için seferber oldukları görüldü.

Kars-Ardahan Karayolu üzerinde ilerlemekte olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Mikail Şahin’in yönetimindeki 36 FA 734 plakalı hafif ticari askeri araç ile İhsan Saklıca’nın yönetimindeki 25 AJ 987 plakalı bir TIR’ın çarpışması sonucunda 1’i astsubay olmak üzere 7 askerin yaralandığı öğrenildi. 

1 ASTSUBAY İLE 7 ASKER YARALI

Kazayla ilgili alınan bilgilerde, askeri araç ile TIR’ın çarpışması sonucunda 1’i astsubay 2 uzman çavuş ve 4 erin yaralandığı öğrenildi. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan askerlerin ambulanslara alındığı sıralarda çevredeki vatandaşların seferber olduğu görüldü. Yaralı askerlerden 3’ünün Harakani Devlet Hastanesi, 4’ünün Kafkas Üniversitesi Sağlık ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak burada tedavi altına alındıkları öğrenildi. Askerlerin sağlık durumlarının ciddi olmadığı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bilgisine ulaşılırken kazada yaralanan askerlerin Arapçay İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yaptıkları öğrenildi. Askerlerin hastanedeki tedavilerinin devam ettiği bilgisi paylaşıldı. Ekipler olay yerine gelerek incelemelerde bulunurken kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

 

Kars Kars haberleri Askeri araç kazası Kaç asker yaralı Kaza TIR Kaza haberleri