Karısını Yatak Odasına Kilitleyip Evi Ateşe Vermişti, İfadesi Kan Dondurdu: Hatırlamıyorum!

TAKİP ET

Çorum'da dehşeti yaşatan 67 yaşındaki koca verdiği ifadeyle bir kez daha kan dondurdu. Karısını yatak odasına kilitleyerek benzin döküp tüm evi yakan Ferhat Katıkçı 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Çorum’da dehşeti yaşatan 67 yaşındaki koca verdiği ifadeyle bir kez daha kan dondurdu. Karısını yatak odasına kilitleyerek benzin döküp tüm evi yakan Ferhat Katıkçı 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, Çorum’da Merkez Büğet Köyü’nde 2013 yılında yaşandı. 67 yaşında olan Ferhat Katıkçı iddialara göre, köyde bulunan evini satıp şehir merkezine taşınmak istemediği için 62 yaşındaki karısı ve 2 çocuğunun annesi Elmas Katıkçı’yı evlerinin yatak odasına kilitledikten sonra tüm evi benzin dökerek yaktı. Olay sonrasında alev alan evi ve karısını bırakıp kaçan Ferhat Katıkçı, jandarma ekiplerinin araştırması sonrasında yakalanarak gözaltına alındı.

KOMŞULARI KURTARDI

Talihsiz kadın kilitlendiği yatak odasında çığlık çığlığa kalırken komşularının yardıma koşmasıyla alevlerin arasından çıkarılarak yanmaktan kurtuldu. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan eve müdahale ederek çıkan yangını söndürdü. Jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan 67 yaşındaki gözü dönmüş adam ise nöbetçi mahkemeye çıkarılarak verilen kararla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İFADESİNDE HATIRLAMIYORUM DEDİ

Karısını yatak odasına kilitleyerek evini ateşe veren Ferhat Katıkçı, çıkarıldığı 2’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde verdiği ifadede köyde bulunan evlerini satıp şehir merkezine yerleşmek istemediklerini bu duruma da karısı Elmas Katıkçı'nın karşı çıktığını söyledi. Olayın meydana geldiği gün alkollü olduğunu söyleyen Katıkçı, yaşananları hatırlamadığını ve pişman olduğunu söyleyerek tahliyesini talep etti.

MAHKEME 15 YIL HAPİS CEZASI VERDİ

Yargılandığı mahkeme tarafından hakkında karar verilen Ferhat Katıkçı’nın ‘Adam öldürmeye teşebbüs’ suçundan 15 yıl hapis cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

 

Çorum Büğet Köyü 2013 yılı Karısını yatak odasına kilitledi Evi yaktı 15 yıl hapis