Karısını Felç Bıraktı, Akıl Sağlığı Yerinde Çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da kocasından boşanmak isteyen kadın kocası tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Yaralanan kadının bundan sonra tekerlekli sandalyeye mahkum olacağı ve felç kaldığı öğrenildi.

Gaziosmanpaşa'da anlaşamadığı ve eşinden defalarca şiddet gördüğü gerekçesi ile ailesinin yanına sığınan Handan Aşkın isimli kadın hayatının şokunu yaşadı. Dehşet saçan koca karısından ayrılmak istemeyince ağabeyi ile birlikte yaşadığı evi bastı. Hem karısını hem de karısının ağabeyini kurşun yağmuruna tuttu. Olayda yaralanan kadın sağlığına kavuştu ancak artık hayatının geri kalan kısmını tekerlekli sandalye üzerinde geçirecek.

Mahkeme süreci devam ederken boşanmanın yanı sıra adam öldürmeye teşebbüs ve  kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından dolayı hakkında işlem yapılan koca Emre Aşkın'ın psikolojik sorunları olduğu iddia edilmişti. Psikolojisinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için hastaneden rapor hazırlanması istedi. Yapılan kontroller ve testler sonrasında psikolojisinin yerinde olduğu tespit edildi. 

KARISI ÖMÜR BOYU FELÇ KALDI

İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın geçtiğimiz gün biten bir duruşmasında tekerlekli sandalye üzerinde mağdur olan kadın avukatı ile birlikte geldi. Duruşmada sanık Emre Aşkın hazır bekletildi. Konu hakkında kendisini savunamazken acılı kadın yaptıklarının bedelini en ağır şekilde ödemesini istiyor.

Mahkeme eksik evrakların tamamlanması için karar verilmeden önce Şubat ayına ertelendi. Çıkışta açıklama yapan mağdur kadın ise vurulduktan sonra hala acı çekmeye devam ettiğini, hiç bir iş yapamadığını ve tekerlekli sandalyeye mahkum olduğunu anlattı. Kocasından boşanmak istediği için yaşadığı dehşeti hayatının sonuna kadar unutmayacak olan talihsiz kadın en ağır cezanın verilmesini istiyor. 

felç koca akıl sağlığı