Karın Ağrısı Şikayetiyle Gittiği Hastanede İğne Vurulan Kişi 4 Gün Sonra Öldü

TAKİP ET

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde yaşanan olayda, Sabri Tekmil adlı vatandaş karın ağrısı şikayetiyle hastanenin acil servisine başvuru yaptı. Hastanenin acil servisinde iğne yapılmasının ardından fenalaşan Tekmil, tedavi altına alındığı yoğun bakım ünitesinde 4 gün sonra hayatını kaybetti.

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde bir fabrikada işçi olan 35 yaşındaki Sabri Tekmil, 4 gün evvel karın ağrısı şikayetiyle gittiği Körfez Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde kendisine tedavi amaçlı iğne yapıldı. İğne yapılmasının ardından kısa süre içerisinde fenalaşan Tekmil, sağlık durumu ciddi olduğu ve hayati tehlikesi bulunduğu için Gebze Yüzüncü Yıl Hastanesi'ne sevk edilerek burada yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. 

Aile Suç Duyurusunda Bulunacak

Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındıktan 4 gün sonra yaşamını kaybeden Tekmil'in cenazesi, otopsi işleminin tamamlanmasından sonra defenedilmesi için ailesine teslim edildi. 

İlk tespitlere göre Tekmil, iğnedeki ilaca alerjisi olduğundan dolayı hayatını kaybetti. Tekmil'in ailesinin, ihmalleri olduğunu ileri sürerek hastane ve doktorlar hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi. Hastanede yaşanan gerginlikten dolayı hastanenin önünde polis ekipleri tarafından güvenlik tedbirleri alındı. 

kocaeli Körfez Kocaeli iğne Körfez Devlet Hastanesi