Karabük'te Hareketli Gece! AVM'de İntihar Girişiminde Bulunan 3 Gence Vatandaştan Taşlı Sopalı Dayak

TAKİP ET

Karabük'te bir AVM'nin dördüncü katına çıkan ve intihar etmek istenen 3 genç vatandaşlardan tepki gördü. Vatandaşlar ve gençler arasında çıkan arbede sonucunda ortalık bir anda savaş alanına döndü. Vatandaşların arasında kalan 3 genci polis ekipleri güçlükle kurtarabildi.

Karabük’te bir AVM’nin dördüncü katına çıkan ve intihar etmek istenen 3 genç vatandaşlardan tepki gördü. Vatandaşlar ve gençler arasında çıkan arbede sonucunda ortalık bir anda savaş alanına döndü. Vatandaşların arasında kalan 3 genci polis ekipleri güçlükle kurtarabildi.

Olay, Karabük’te gece saatlerinde meydana geldi. 17 yaşında olan Cem Çamoğlu, Recep Çakır ve 22 yaşında olan Nuri Kılıç’ın şehir merkezinde bulunan bir AVM’nin dördüncü katına çıkarak kendilerini aşağıya sarkıttığı ve intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

ORTALIK BİR ANDA SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Kendilerini dördüncü kattan aşağı sarkıtan 3 genci gören vatandaşlar panik ve şaşkınlık içinde gençlere tepki gösterince olanlar oldu. 3 genç bu defa intihar girişimini bırakıp kendilerine tepki gösteren vatandaşlara saldırmaya başladı. Ellerine geçirdikleri masa ve sandalyeleri vatandaşların üzerine fırlatmaya başlayan gençler vatandaşlardan karşılık alınca gerginlik giderek tırmandı. Olay yerine ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi sevk edildiği öğrenildi.

VATANDAŞLAR AVM’YE ÇIKARAK GENÇLERE SALDIRDI

Vatandaşların tepkisi üzerine öfkeden çılgına dönen gençler ortalığı savaş alanına çevirirken vatandaşlarda tepkilerini gençlere taş fırlatarak göstermeye başladı. Gerginliğin giderek tırmandığı olayda polis ekipleri vatandaşları cadde üzerinden uzaklaştırmaya çalışsa da bazı vatandaşların AVM’ye çıkarak 3 gence saldırmaya başladığı görüldü. Her iki taraftan da tekme, yumruk, masa, sandalye ellerine ne geçerse fırlattıkları olayda 3 genci öfkeli vatandaşın elinden polis ekipleri güçlükle kurtardı. Vatandaşların saldırısına uğrayan ve linç edilmekten son anda kurtulan gençlerin yüzü gözü kanlar içinde kalırken 3 genç polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemiyle AVM’den çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Hastanede tedavileri yapılan gençlerin daha sonra polis merkezine götürülerek sorguya alındığı öğrenildi.

 

Karabük AVM 3 genç İntihar girişimi Vatandaşlar Saldırı Dayak