Kapısına Gelen Adamı Baltayla Öldürdü! 'Yetişin Gaspçımı Vurdum'

TAKİP ET

Bursa'nın İnegöl ilçesinde kendisinden para isteyen kişiyi baltayla öldüren sanık iki kez hakim karşısına çıkarıldı. Savcılık tarafından hazırlanan iddianamede tutuklu sanık hakkında 12 ile 18 yıl arası ceza istendi.

Bursa hocaköyde 30 Nisan 2018 tarihinde meydana gelen olayda Seçkin Memiş, Iddiaya göre Burhan T'nin evine gidip alacağını istedi. alacak verecek meselesi yüzünden iki kişi arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönmesi sonucunda Burhan T.,  Evde bulunan baltayı alarak Seçkin memiş'e saldırdı. Kafasına darbe alarak ağır yaralanan Memiş hastanede hayatını kaybetti.
Kasten adam öldürme suçundan hakkında Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açılan Burhan T. Mahkemede yaptığı savunmasında, "Olaydan önce de gelip benden para istemişti. Kendisine yüz lira verdim, ardından yine istedi, bir yüz lira daha verdim. Benden sürekli para istiyordu. Olay günü kapımı çaldı, kapıyı açtığımda bana saldırıp boğazıma sarıldı. Kendimi korumak için kapının girişindeki odun kesmek için kullandığım baltayı iki kez savurdum. Ondan sonra yere düştü. Daha sonra komşulara bağırarak, 'Yetişin gaspçımı vurdum' diye bağırdım. Ben öldürmek için vurmadım, kendimi savunmak için vurdum" dedi.
Mahkemeye katılan madde Seçkin Memiş'in Abi Vedat Memiş ise, Sadıklar şikayetçi olduğunu belirtti. 2. kez hakim karşısına çıkan sanık hakkında savcılık da iddianame verdi. Hakkında 12 ile 18 yıl arasında hapis cezası istenen sanık hakkında verilecek olan karar duruşması için mahkeme 7 Mart tarihine ertelendi.

bursa inegöl sanık gasp