Kanser Şüphesiyle Hastaneye Gitti Bağırsağından Çıkan Şey Doktorları Bile Şok Etti!

TAKİP ET

Zonguldak'ta yaşayan ve iş adamı olduğu öğrenilen Lokman Gül bir haftadır çektiği ağrılara dayanamayınca bir hastaneye başvurdu. Kanser şüphesi ile hastaneye başvuran Gül'ün ultrason incelemesinin ardından bağırsaklarında çıkan şey herkesi şok etti.

Zonguldak’ta yaşayan ve iş adamı olduğu öğrenilen Lokman Gül bir haftadır çektiği ağrılara dayanamayınca bir hastaneye başvurdu. Kanser şüphesi ile hastaneye başvuran Gül’ün ultrason incelemesinin ardından bağırsaklarında çıkan şey herkesi şok etti.

Lokman Gül, bir haftadır yoğun şekilde karın ağrısı çekiyordu. Çektiği ağrılara dayanamayan Gül, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne başvurarak hastalığını öğrenmek istedi. Fakat hastaneye başvuran adamın yapılan tüm tetkiklere rağmen ağrılarına bir tanı konulamadı. Sonunda doktorlar iş adamı Lokman Gül’e kanser tanısı koyacakken yapılan detaylı ultrason incelemesinin ardından adamın ince bağırsağında bir kürdan olduğu görüldü. Lokman Gül ve doktorlar büyük bir şaşkınlık yaşarken ince bağırsağında bir kürdan olduğu tespit edilen Gül acilen ameliyata alınarak ince bağırsağında tespit edilen kürdan çıkarıldı.

HAYATIMDA KULLANMADIM DEDİ

Başına gelen talihsiz olayı büyük bir şaşkınlıkla anlatan Lokman Gül, kendisine kanser teşhiis konulmaya hazırlanırken ultrason incelemelerinin ardından ince bağırsağında bir kürdan olduğu tespit edilmesini büyük bir şaşkınlıkla karşıladığını ve hayatında hiç kürdan kullanmadığını söyledi. Gül, bağırsağından çıkan kürdanın kapalı kutu meyve suyu içtiği sırada midesine girmiş olabileceğini düşündüğünü de ekledi. 

 

sağlık haberleri iş adamı zonguldak kürdan ince bağırsak kanser şüphesi doktor ultrason lokman gül