Kanser Sandılar Ceviz Parçası Çıktı

TAKİP ET

İzmir'de doktorların akciğer kanseri sanıp ameliyat ettikleri hastanın ciğerinden ceviz parçaları çıktı.

İzmir'de doktorların akciğer kanseri sanıp ameliyat ettikleri hastanın ciğerinden ceviz parçaları çıktı. 

İzmir Karşıyaka'da yaşayan 2 çocuk annesi olan bir kadın geçtiğimiz günlerde çeşitli şikayetlerle doktora gitti. Yapılan kontroller sırasında zatürre teşhisinin konulduğu açıklandı. Ardından ilaç tedavisine başladı. Ancak tedavinin olumlu yanıt vermemesi üzerine hastaneye yatarak doktorların kontrolünde yeniden tedavi görmeye başladı. 

Doktorlar tarafından yapılan ilaçlı tedavilere rağmen vücudun olumlu yanıt vermemesi üzerine yeni testler yapılmaya başlandı. Vücudun diğer bölümlerinde oluşabilecek hastalıkları üzerine araştırma yapılmaya başlandı. Sağlığına bir türlü kavuşmayan Melek Akkuş isimli kadının ciğerlerine tekrar bakıldığı zaman büyük bir kitlenin tespit edilmesi dikkat çekti. 

KANSER SANDILAR ANCAK YANILDILAR

Akciğerinde tespit edilen kitle ile birlikte iki kez iki çocuk annesi kadına biyopsi yapıldı. Biyopsi sonuçlarının temiz çıktığı öğrenildi. Tüm bunlara rağmen sağlığına bir türlü kavuşmayan kadının aynı zamanda kansere yakalanmış olabileceği dile getirildi. Bu ihtimal üzerine ameliyata alınmasına karar verildi. Ameliyat sırasında ise doktorlar büyük bir şaşkınlık yaşadılar. akciğerinin içerisine takılmış olan küçük ceviz parçalarına rastlayan doktorlar kanserli sandıkları hücrenin ceviz parçası olduğunu gördüler. Ceviz parçalarının damarı tıkadığı belirlendi. Doktorlar tarafından yapılan müdahale sonrasında ceviz parçaları başarılı bir ameliyat sonrası çıkarıldı. Bunun üzerine Melek Akkuş isimli kadın kısa sürede toparlanarak sağlığına kavuştu. 

melek akkuş kanser ceviz parçası