Kanlar İçinde Bulundular! Satanist Ayin Yapan Çift Kendilerini Defalarca Bıçaklayarak Öldürdü

TAKİP ET

Yunanistan'ın Kefalonia adasında genç bir çiftin bir otel odasında satanist bir ayin düzenleyerek kendilerini keserek öldürdükleri öğrenildi. Genç çiftin cansız bedenlerinin otel odasında kanlar içinde bulundu.

Yunanistan’ın Kefalonia adasında genç bir çiftin bir otel odasında satanist bir ayin düzenleyerek kendilerini keserek öldürdükleri öğrenildi. Genç çiftin cansız bedenlerinin otel odasında kanlar içinde bulundu. 

Alınan bilgilere göre, biri 23 diğeri 30 yaşında olduğu öğrenilen genç çift kiraladıkları bir otel odasında satanist ayin yaparak kendilerini bıçaklayarak öldürdükleri öğrenildi.

SATANİST AYİN YAPARAK KENDİLERİNİ KESTİLER

Yunanistan Kefalonia adasında bir otel odası kiraladıkları öğrenilen Lilia Botusheva ve Alman erkek arkadaşı kaldıkları otel odasında bir satanist ayinde kendilerini keserek öldürdü. Alınan bilgilere göre, çiftin ‘Kurt Ayı’ adı verilen özel bir gece olarak adlandırılan gecede Ay’ın normal görüntüsünden daha parlak ve daha büyük göründüğü gecede otel odasında satanist bir ayin ile kendilerini bıçaklayarak öldürdükleri öğrenildi. 

ODALARINDA BIÇAK VE MUMLAR BULUNDU

2 Ocak 2018 tarihinde meydana geldiği öğrenilen olayda, otel odasında kendilerini bıçaklayarak öldürdükleri öğrenilen çiftin kaldıkları odada kanlar içinde cesetleri bulunduğu ve odada çok sayıda mum ve bıçaklar bulunduğu öğrenildi. Genç çiftin vücutlarında ölümcül bıçak darbeleri tespit edildiği öğrenildi. 

ÖNCE KADIN DAHA SONRA ERKEK KENDİNİ BIÇAKLAMIŞ

Öte yandan olay sonrasında çıkan raporda, otel odasında kalan genç kadın ve erkekten ilk olarak kadının kendisini bıçakladığı daha sonra da erkeğin bıçak darbeleri ile kendisini öldürdüğü ortaya çıktı. 

 

Dünya haberleri Satanist çift Yunanistan Satanist ayin Kefalonia Kendilerini bıçaklayarak öldürdüler