Kan Donduran Olay! Benden Kurtulacaksınız Dedi, Herkesin Gözü Önünde Başına Ateş Etti

TAKİP ET

Samsun'da bir süre önce evi terk eden eşi ile konuşmak için kayınpederinin evine giden iki çocuk babası 43 yaşındaki Yılmaz S. 'Hepiniz benden kurtulacaksınız' dedikten sonra tabancayla başına ateş ederek hayatına son verdi.

Samsun'un Atakum ilçesi küçükkolpınar Mahallesi'nde bugün öğleden sonra meydana gelen olayda iddiaya göre şiddetli geçimsizlik nedeniyle bir süre önce evi terk eden eşi ile barışmak için kayınpederinin evine giden halı yıkama dükkanı sahibi ve 2 çocuk babası Yılmaz S. Burada da eşi ile tartışmaya başladı.

Eşinin aracının arka camına kaldırım taşı fırlatan Yılmaz S., 'Hepiniz benden kurtulacaksınız' diye bağırdı. Daha sonra kendi aracından tabancasını Alıp başını ateş eden koca olduğu yere kanlar içerisinde yığıldı. Çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde adamın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından talihsiz adamın cansız bedeni Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

samsun atakum koca boşanma intihar