Kan Donduran İtiraf! Çocukları ve Genç Kızları Tecavüze Hazırlamak İçin...

TAKİP ET

Terör örgütü PKK'dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan Amed kod adlı teröristin ifadesi bölücü terör örgütünde yaşanan sapıklıkları bir kez daha gözler önüne Serdi.

PKK dan kaçarak güvenlik güçlerine teslim olan Amed kod adlı terörist verdiği ifadede 2015 yılında henüz 15 yaşındayken terör örgütüne katıldığını ve Irak'ın kuzeyine geçmeden Dağlıca kırsalındaki bir bölgede yine kendisi gibi örgüte yeni katılan Darşin kod adlı kadın teröriste Tecavüz edildiğini gözleriyle gördüğünü söyledi.
Kendisinin ise 2016 yılında azap kampında kaldığı sırada Şahan kod adlı bir İranlı teröristin tecavüzüne uğradığını belirten itirafçı terörist, Bu durumun şikayet etmesine rağmen herhangi bir sonuç alamadığını Üstelik örgütün kendisini yalan söylemek ajanlık ve iftira gibi suçlarla zat kampında bulunan Kuker cezaevine gönderdiğini söyledi.

ÖRGÜT ELEBAŞLARI TAM BİR SAPIK 

Teslim olan terörist ifadesinde gördüklerinden ve tecavüze uğrayan anlattıklarından öğrendiklerine göre kandil'deki örgüt elebaşlarının tam bir sapıklık içinde olduğunu anladığını söyledi. Terör örgütü elebaşları Murat Karayılan ve Duran Kalkan'ın özellikle çocuklar ve kadınlara olan düşkünlüğünün herkes tarafından bilindiğini ve herkesin bu iki isimden nefret ettiğini söyleyen terörist, Terör örgütünün Sözde elebaşlarının Bazı çocuklar ve kadınlar yüzünden kavga ettiğini iddia etti. Terör örgütü ile başlar arasında çıkan bu kavgalara korumalarında karıştığını ve korumalarında sapıklar düşkün olduklarını belirten terörist infaz edilenlerin sözleri çatışmada ölmüş gibi gösterildiğini iddia etti.

BU ÖRGÜTTE İNSANIN DEĞERİ YOK 

Örgüden özellikle kandırılarak satılan ya da zorla kaçırılan çocukların infazlar nedeniyle korku belasına kaldığını fırsatlarını bulanların da kaçtığını söyleyen terörist, Elebaşlarının sapık isteklerine uyumayanların ve zorluk çıkaran onların ise infaz edildiğini hainlikle suçlanarak mağaradaki Zindanlarda işkencelere maruz bırakıldıklarını dile getirdi.  PKK'lı terörist ifadesinde çocukların ve gençlerin hem çatışmalarda kolay öne sürülmüş hem de tecavüzleri hazır hale getirilmek için uyuşturucu alıştırıldığını söyledi. Terör örgütü içerisinde insanın ve insanlığın bir değeri olmadığını ya da operasyonda ölüm yada örgüt tarafından infazın bir gün kaçınılmaz hale geldiğini anlatan terörist Bu nedenle kaçtığını söyledi.

terör örgütü PKK tecavüz son dakika son dakika haberi