Kamyonetle çarpışan otomobilde yangın meydana geldi: 1 kişi öldü, 2 yaralı

TAKİP ET

Bartın'da, ana yola çıkmak isteyen bir kamyonetin, yan yoldan gelen bir otomobile çarpması sonucu meydana gelen dehşet veren kaza, bölgeyi yasa boğdu. Kazada yanan otomobilin sürücüsü hayatını kaybederken, kamyonette bulunan iki kişi yaralandı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı, ancak otomobil kullanılamaz hale geldi.

Kaza, akşam saatlerinde Bartın'ın Arıt yolu Sipahiler köyü mevkisinde meydana geldi. Sipahiler köyünden gelen Mehmet Bayrak (42) yönetimindeki 67 SE 550 plakalı kamyonet, ana yola çıkmak isterken, Bartın istikametinden gelen Zeyit Baş (41) tarafından kullanılan 67 AAH 518 plakalı otomobile çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilin ön bölümünde yangın çıktı. 

Kazada ağır yaralanan otomobil sürücüsü Zeyit Baş, çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkartıldı. Kamyonet sürücüsü Mehmet Bayrak ve yolcu Hasan Köroğlu (45) da yaralandı. Kazanın haber verilmesi üzerine olay yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılardan Zeyit Baş ve Mehmet Bayrak ile Hasan Köroğlu'nu Bartın Devlet Hastanesine taşıdı. Maalesef otomobil sürücüsü Zeyit Baş, hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mehmet Bayrak'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Yangın itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındı, ancak otomobil tamamen kullanılamaz hale geldi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. Bartın'ı sarsan bu feci kaza, bölge halkını derin bir üzüntüye boğdu.

Bartın trafik kazası ölüm haberi