Kaliforniya'da Yangın Büyüyor! Kim Kardashian Bile Evini Terk Etti

TAKİP ET

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bağışlayan dev yangın giderek büyüyor. Yangından Ünlü yıldız Kim Kardashian da etkilendi. Yangın nedeniyle evinden ayrılmak zorunda kalan Kardashian yangınla ilgili yaptığı paylaşımda hayatını kaybedenlerin sayısının dokuza çıktığını söyledi.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde başlayan büyük yangın dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian’ı da etkiledi. Yangın nedeniyle evinden ayrılmak zorunda kalan Kim Kardashian yangınla ilgili paylaşım yaptı. Ayrıca yangında hayatını kaybedenlerin sayısının dokuza çıktığı öğrenildi.

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde başlayan orman yangınına müdahale devam ederken San Francisco şehrinin yaklaşık 290 kilometre kuzeydoğusundaki Paradise Kasabası ve civarını etkisi altına alan yangında 9 kişinin cansız bedeni bulundu.

35 KİŞİ KAYIP

CNN de yer alan habere göre yangında 35 kişi kayboldu. Kaliforniyanın Güney kesimlerinde etkili olan ve Malibu sahilinde kadar ilerleyen Diyar Yangınlarda da Toplam 250000 kişi için tahliye kararı verildi. ABD'li Yıldız Kim Kardashian da dev yangın nedeniyle evini tahliye etmesi istenen kişiler arasında yer aldı. 38 yaşındaki Ünlü yıldız evini terk etmek zorunda kalırken yangına müdahale eden ekiplere teşekkür etti.

 

abd kaliforniya yangın kim kardashian son dakika son dakika haberi