Kadriye Gündeş'in Annesi Cinayeti Canlı Yayında İtiraf Etti! Hamile Olan Genç Kızı Amcası Öldürmüş

TAKİP ET

İzmir'in Bayındır ilçesinin kırsal mahallelerinden birinden 25 Ağustos 2016 tarihinde kaybolan 17 yaşındaki Kadriye Gündeş, 57 günden bu yana İnci Ertuğrul'un sunduğu Kaybolan Çiçekler adlı programda aranıyordu. Kayıp genç kız bütün aramalara rağmen bulunamazken, bugün canlı yayında anneden itiraf geldi.

İzmir’in Bayındır ilçesinin kırsal mahallelerinden birinden 25 Ağustos 2016 tarihinde kaybolan 17 yaşındaki Kadriye Gündeş, 57 günden bu yana İnci Ertuğrul’un sunduğu Kaybolan Çiçekler adlı programda aranıyordu. Kayıp genç kız bütün aramalara rağmen bulunamazken, bugün canlı yayında anneden itiraf geldi. 

Kadriye Gündeş’in annesi, canlı yayında kızının amcası tarafından öldürüldüğünü itiraf etti. Kan donduran itirafın dahası da vardı. Kadriye Gündeş’in 12 yaşından bu yana mahallenin bakkalı Mehmet Liv tarafından istismar edildiği ve genç kızın kaybolmadan 2 gün önce hastanede yapılan tahlil sonuçlarında 2 aylık hamile olduğunun anlaşıldığı ortaya çıktı. 

AMCASI ÖLDÜRÜP KANLI GÖMLEĞİ ANNESİNE TEMİZLETMEK İSTEMİŞ
Kadriye Gündeş’in annesi, amca Ergun Gündeş’in cinsel istismar olayını öğrendiğini ve uzun süre 65 yaşındaki bakkal Mehmet Liv’e şantaj yaptığını, ona arkadaşı Olcay’ın da yardım ettiğini söyledi. Bakkal Mehmet Liv’de genç kız ortadan kaybolduktan bir gün sonra ölü bulunmuş ve av tüfeği ile intihar ettiği öğrenilmişti. Son günlerde ilçede dolaşan dedikodularda, Kadriye Gündeş’in öldürüldüğü ve Mehmet Liv’in mezarının üstüne gömüldüğü iddia ediliyordu. Bu iddialar üzerine olayın aydınlatılması için Mehmet Liv’in oğlu savcılığa dilekçe vererek babasının mezarının açılmasını istedi. 

CANLI YAYININ ARDINDAN GÖZALTILAR YAPILDI
Bayındır Cumhuriyet Savcılığı’nın kararı doğrultusunda canlı yayında gelen itirafın ardından Kadriye Gündeş’in annesi, babası, dayısı, amcası ve Olcay isimli kişi gözaltına alındı. 

 

kaybolan çiçekler fox tv canlı yayın kadriye gündeş cinayet