Kadınların Hepsi Alkış Tuttu! Öyle Bir İç Çamaşırı Tasarladı Ki Gören İnanamadı

TAKİP ET

Hindistan'da yaşayan Seenu Kumari isimli bir genç kız kendi tasarladığı 'Anti-tecavüz' külot iç çamaşırı ile ülkede gündeme oturdu. Genç kızın tasarladığı iç çamaşırını gören herkes kıza tebrik yağdırıyor.

Hindistan’da yaşayan Seenu Kumari isimli bir genç kız kendi tasarladığı ‘Anti-tecavüz’ külot iç çamaşırı ile ülkede gündeme oturdu. Genç kızın tasarladığı iç çamaşırını gören herkes kıza tebrik yağdırıyor.

Hindistan’da Uttar Pradesh eyaletinde yaşamını sürdüren ve yoksul bir ailenin kızı olan Seenu Kumari isimli bir genç kızın tasarladığı iç çamaşırı ülke gündemini salladı. Kendisinin tasarladığını söylediği bu iç çamaşırı tecavüze karşı alar m veriyor ve polisi harekete geçiriyor.

HARÇLIKLARINI BİRİKTİRİP MALZEME ALMIŞ

Toplu tecavüzlerin çok yaygın olduğu bilinen Hindistan’da yaptığı bu tasarımla büyük alkış toplayan Seenu isimli genç kızın bu külotu tasarlamak için biriktirdiği harçlıkları ile 250 liralık malzeme aldığı ve kadınların umudu olduğu öğrenildi.

KÜLOT ÜZERİNDE YÜZ KAYDEDEN KAMERA BULUNUYOR

Alınan bilgilere göre, genç kızın tasarladığı ‘Anti-tecavüz’ külot, kurşun geçirmiyor ve asla bıçakla kesilmiyor. Külot üzerinde yer alan kemer kullanan kişi tarafından belirlenen özel şifre ile kilitleniyor ve şifre haricinde açılamıyor. Külot üzerinde yer alan kemerin GPS cihazı ve video kamera gözü sayesinde saldırganın yüzü kaydediliyor. Bu durumda saldırıya uğrayan kadının külot üzerinde bulunan kemerdeki düğmeye basarak polisten acil yardım isteyebildiği belirtiliyor. Kemer üzerinde bulunan GPS sayesinde polislerde olayın yaşandığı bölgeyi vakit kaybetmeden tespit ederek olaya müdahale edebiliyor. 

GENÇ KIZA KADINLARDAN TEBRİK ÜSTÜNE TEBRİK

Hindistanlı genç kızın kendisinin geliştirdiği bu külot kadınların tek başına güvenemeyecekleri yerlere gittiklerinde giyebilecekleri özel bir tasarım. Bu tasarımı internete yükleyen genç kıza özellikle kadınlardan tebrik üstüne tebrik yağıyor. 

 

Kadınlara özel Kadın haberleri Hindistan Genç Kız Tecavüz iç çamaşırı Tasarım Tecavüzü haber veren iç çamaşırı