Kadın Öğretmen Dersten Sonra Odasına Çağırdığı Öğrencisi ile İlişkiye Girdi

TAKİP ET

Okul bu iddia ile çalkalanıyor. 36 yaşındaki kadın öğretmen öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi iddiası ile tutuklandı. İddialara göre öğretmen dersten sonra bir öğrencisini odasına çağırıp cinsel ilişkiye girdiğini kabul etti.

Okul bu iddia ile çalkalanıyor. 36 yaşındaki kadın öğretmen öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdi iddiası ile tutuklandı.  İddialara göre öğretmen dersten sonra bir öğrencisini odasına çağırıp cinsel ilişkiye girdiğini kabul etti.

Havai de 36 yaşındaki kadını öğretmenin öğrencisiyle cinsel ilişkiye girdiği ortaya çıktı. Tiffany Eichler isimli kadına öğretmen tutuklanırken öğrencilerden birini dersten sonra odasında çağırdığını ve cinsel ilişkiye girdiğini kabul etti. 

ORMANLIK ALANA ARABA İLE GÖTÜRMÜŞ
Iddialara göre Kadın öğretmen bir öğrencisi ile aynı gün içerisinde arabanın arkasında ve başka bir öğrencisiyle evinin bodrum katında cinsel ilişkiye girdi.  Lisede öğretmenlik yapan kadın 3 öğrenci ile ise okuldaki veliler toplantısının ardından öğrencisine araba ile bir ormanlık alana götürdüğü ve burada ilişkiye girdiği öğrenildi. 

19 YILLA YARGILANIYOR
İddiaları gündeme gelmesinin ardından Kadın öğretmen tutuklandı.  Alınan bilgiye göre kadın öğretmenin suçlu bulunursa 19 yıl hapis cezası alacak.

 

kadın öğretmen öğrenci cinsel ilişki son dakika son dakika haberi