Kadın Öğretmen Ders Sırasında Kocası ile Çekilmiş Uygunsuz Fotoğrafları Öğrencilerine Gösterdi

TAKİP ET

Ders sırasında öğrencilerini kocasıyla yatakta çekilmiş uygunsuz fotoğraflarını gösteren Kadın öğretmen, yargılandığı dava sonucunda hapis cezası ile cezalandırıldı.

Ders sırasında öğrencilerini kocasıyla yatakta çekilmiş uygunsuz fotoğraflarını gösteren Kadın öğretmen,  yargılandığı dava sonucunda hapis cezası ile cezalandırıldı.

Skandal olay, ABD’nin Ohio eyaletinde bulunan Miamisburgh Orta Okulu’nda yaşandı. Burada öğretmen olarak çalışan Jessica Langford,  ders sırasında 14 yaşındaki çocuklara kocası ile cinsel ilişki esnasında yatak odasında çekilmiş uygunsuz fotoğrafları gösterdi. Hakkında yapılan şikâyet üzerine öğretmen mahkemeye çıkarıldı.

14 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUKLA DA İLİŞKİYE GİRDİ
Öğrencilerin öğretmen tarafından gösterilen fotoğraflar nedeniyle kendilerini rahatsız hissettiklerini söyledikleri öğrenilirken,  kadını öğretmenin çeşitli hediyelerle kandırdığı 14 yaşındaki bir öğrencisiyle de ilişkiye girdiği belirlendi.  Öğretmenin yargılandığı diğer davanın da devam ettiği öğrenildi. 

HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI
Öğretmenin Ayrıca ders sırasında bir öğrencisinin kucağına oturduğu iddiası da bulunurken Kadın öğretmen hakkında ortaya atılan bütün iddiaları reddetti.  Geçtiğimiz ay mahkemeye çıkarılan öğretmen jüri tarafından suçlu bulundu.  Kadın öğretmenin üç çocukla yasa dışı cinsel ilişkiye girdiği belirlenirken 29 Mayıs’ta hapse gireceği öğrenildi.

abd kadın öğretmen uygunsuz fotoğraflar son dakika hapis cezası