Kaçırılan Erkeğe, Tecavüz Ve İşkence Davasında 4 Kişiye Hapis Cezası

TAKİP ET

Gaziantep'te kaçırdıkları bir erkeğin kadın iç çamaşırı giydirerek cinsel istismarda bulundukları iddiasıyla yargılanan 4 sanık hakkında 23 yıl 7'şer ay hapis cezası verildi.

Gaziantep 11 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen karar duruşmasına tutuklu sanıklar Ebubekir Say, eşi Esra Say ile arkadaşları Ömer Dev ve Ömer Kılıç Ile avukatları katıldı. Duruşmada son sözü sorulan sanıklardan Esra Say önceki beyanlarını tekrar ettiğini belirterek, "Ben  mağduru Hatay'dan bana attığı mesajları silmesi için çağırdım. Çocuklarımın bakımı için tahliyemi talep ederim." dedi.

Esra Say, Ebubekir Say ve diğer sanıkların kendisini kandırdığını söyleyerek mağdura bir şey yapmak istemediğini iddia etti. 10 sene cezaevinde kaldığını söyleyen sanık Ömer Dev ise çıktıktan sonra tutuştu suç işlemeyeceğini kavga edenlerin Yanından bile geçmediğini iptal etti. Mahkemede suçsuz olduğunu iddia eden sanık Ömer Kılıç daha beraatini istedi.

23 YIL HAPİS CEZASI VERİLDİ

Esasa ilişkin mütalaasını açıklayan duruşma savcısı sanık Esra Say hakkında mağdurum kendisine mesaj attığını eşi ve sevgilisi Ömer Kılıç'a söylediğini sanıkların Aralarında mağdura ders vermek adına plan yaptıklarını ve Esra Sayın telefonundan sanığı Gaziantep'e çağırdıklarını ve sanık Esra Sayın mağdurla buluştuktan sonra diğer sanıkların da otomobille gelerek hep birlikte Tepelik alana gittiklerini söyledi.
Sanıkların daha sonra mağduru soydukları ve kadın iç çamaşırlarını giydiklerine Daha sonra da cinsel saldırıda bulundukları na Bu sırada görüntüye aldıklarını ifade eden Cumhuriyet Savcısı sanıkların cezalandırılmasını istedi.
Mahkeme sanıklar hakkında cinsel saldırı ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 23 yıl 76 ay hapis cezası verdi ve tutukluluk hallerinin devamına karar verdi.

gaziantep işkence son dakika son dakika haberi