Kaçırılan Adam Feci Şekilde Öldürüldü

TAKİP ET

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kaçırılan Hadi Oktay'ın vahşi bir şekilde öldürüldüğü öğrenildi. Bunun üzerine konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde kaçırılan Hadi Oktay'ın vahşi bir şekilde öldürüldüğü öğrenildi. Bunun üzerine konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. 

Mardin'ın Kızıltepe ilçesinde 4 çocuk babası çiftçilik yapan Hadi Okay geçtiğimiz günlerde ortadan kaybolmuştu. Çiftçi adamdan haber alamayan ailesi polis ekiplerine haber verdiler. Aynı gün içerisinde polis ekipleri harekete geçti. Yaptıkları araştırmalar sonrasında Hadi Okay'ın kimliği henüz belirlenemeyen kişiler tarafından kaçırıldığı öğrenildi. 

Birkaç gündür eve gelmeyen ve herhangi bir şekilde haber alınamayan talihsiz adamın akıbeti konusunda polis ekiplerinin araştırma başlattıkları belirlendi. Bugün gelen haber sonrasında Artuklu ilçesine bağlı olan Ortaköy mahallesinde toprak bir arazide talihsiz adamın öldürüldüğü öğrenildi. Korkunç bir cinayete kurban gittiği belirlendi. 

KORKUNÇ BİR CİNAYET İŞLENMİŞ

Talihsiz adamın vahşi bir şekilde öldürüldüğü ortaya çıktı. Otopsi yapılmak üzere cesedin Adli Tıp Kurumu morguna gönderildiği öğrenildi. Ceset üzerinde yapılan ilk incelemeler sonrasında kafasına 7 el ateş edildiği öğrenildi. Bu yüzden kafatası paramparça olurken vücudundaki kemiklerde de ciddi kırıkların olduğu öğrenildi. Polis tarafından yürütülen soruşturmanın ardından 25 kişinin emniyette gözaltına alındığı öğrenildi. Şüpheli isimlerden 7 kişinin ise savcılığa sevk edildiği öğrenildi. Konu hakkında ciddi bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. Vahşi cinayetin çözülmesi için çalışmalar devam ediyor. 

mardin korkunç cinayet hadi oktay