Kaçırdığı Kız Çocuğu İle Kıskıvrak Yakalandı

TAKİP ET

Gaziantep'te 14 yaşındaki kız çocuğunu kaçıran ve babasının öldürülmesine karışan 25 yaşındaki Ercan G. kaçırdığı kız çocuğu ile polis tarafından kıskıvrak yakalandı.

Gaziantep'te 14 yaşındaki kız çocuğunu kaçıran ve babasının öldürülmesine karışan 25 yaşındaki Ercan G. kaçırdığı kız çocuğu ile polis tarafından kıskıvrak yakalandı. 

Geçtiğimiz Kasım ayında kızının kaçırılma olayı sebebiyle kaçırdığı iddia edilen kişilerin evine giden ve kızını isteyen Ercan G. pompalı tüfekle öldürülmüştü. öldürülen adamın yapılan otopsisinin ardından vurulduktan sonra kemiklerinin de kırıldığı tespit edildi. 

Çıkan tartışma sonrası öldürülen Ercan G.'nin cinayet zanlılarının bulunması için çalışma başlatılmıştı. 14 yaşındaki kız çocuğunun ise nerede olduğu konusunda polis tarafından arama çalışmalarının devam ettiği öğrenildi. Sonunda kız çocuğu ile kaçırdığı iddia edilen kişi polis tarafından yakalandı. 

KIZ ÇOCUĞU YURDA GÖNDERİLDİ

Kız çocuğunun annesi geçtiğimiz günlerde Müge Anlı'ya katılarak hem kocasının katillerini hem de kızını kaçıran kişilerin bulunmasını istemişti. Canlı yayına katılan kız çocuğu dönmek istemediğini dile getirmişti. Ancak gelen ihbarları değerlendiren polis ekipleri düzenledikleri başarılı bir operasyon sonrasında 14 yaşındaki kız çocuğu ile kaçıran 24 yaşındaki Uğur D.'yi kıskıvrak yakaladı. Kız çocuğu bölgede bulunan Sosyal Hizmetler Yurduna gönderildi. Emniyette sorgulanan 25 yaşındaki Uğur D. kızın babasının öldürülmesi ile bir ilgisinin olmadığını anlattı. Ardından emniyetteki ifadeleri bitince adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Konu hakkında soruşturma devam ediyor. 

kız çocuğu yakalandı gaziantep