Kaçıp Ortadan Kaybolan Arap Prensesi Yakalandı

TAKİP ET

Dubai de yaşayan prenses Şeyha Latife Muhammed El Maktum Bu yılın Mart ayında ülkesinden kaçtı.

33 yaşında olduğu öğrenilen prenses Latife Şeyh Muhammed bin Raşid el Maktum'un, yani Birleşik Arap Emirlikleri Başbakanı’nın kızı. Prensesin7 yıl boyunca Fatma planı yaptığı ve bir Fransız eski ajanın yardımı ile denize açıldığı öğrenildi. Yapma Denize Açılan prenses Hindistan Goa'ya gitmeyi planlıyordum.

BBC BELGESEL YAPTI

Prenses Latife'nin Başından Geçenler BBC'nin yeni belgeseli Dubai'den Kaçış ile ekranlara taşındı. Hindistan kıyılarına 50 mil kadar yaklaşan prensesin yatı 80 kilometre uzaklıkta beklemeye başladı. Artık özgürlüğe sadece bir adım kalmıştı fakat prenses korkarak panikledi ve WhatsApp üzerinden yardım istedi. Prenses spor antrenörü Finli Tiina Johanna Jauhiainen’e mesaj atarak "Lütfen yardım edin. Yatın çevresinde adamlar var. Silah sesleri duyuyorum ve bir arkadaşımla saklanıyorum"  yazdı. Prenses ve birlikte yola çıkan ve hayatını tehlikeye atan mürettebat ise filipinlerden oluşuyordu. 

7 YIL KAÇIŞ PLANI YAPTI

BBC de yer alan habere göre prenses kaçış 2011 yılından bu yana Eski Fransız Ajan ile iletişimdeydi.  Bu süre zarfında 400 bin dolar para biriktiren prenses Yakalandıktan sonra Dubai'ye gitmektense ölmeyi istediğini söylüyor. Prenses Latife nin yakalandığı günden bu yana hiç kimse yüzünü göremedi Instagram hesabı da kapalı.

prenses Şeyha Latife Muhammed El Maktum prenses dubai prensesi son dakika