İzmir'i Yasa Boğan Ölüm! Ünlü Doktor Salih Mertan İntihar Etti

TAKİP ET

İzmir'de Gazi Hastanesi yönetim kurulu başkanı ve Altınordu yöneticilerinden olan Dr Salih Mertan evinde başında silahla ateş ederek hayatına son verdi.

Gazi Hastanesi yönetim kurulu başkanı ve Altınordu yöneticilerinden olan Dr Salih Mert onun evinde silahla intihar ederek yaşamını kaybettiği öğrenildi. Henüz ünlü doktorun neden intihar ettiği bilinmezken son dönemlerde Parkinson hastalığı nedeniyle ağır ilaçlar kullandığı ve psikolojisinin bozuk olduğu öne sürüldü.

ALTINORDU'DAN AÇIKLAMA

Ünlü Doktor Salih markanın yöneticilerinden olduğu Altınordu Spor kulübünden de resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama geldi. Kulübün resmi internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Kulübümüzün ve camiamızın sembol isimlerinden, Op. Dr. Salih Mertan'ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. 2012 yılındaki şirketleşmenin ardından Altınordu Spor Kulübü Derneği Başkanlığı görevine devam eden 1948 doğumlu Salih Mertan, kulübümüze her dönemde çok değerli katkılar vererek unutulmazlar arasındaki yerini almıştı. Parkinson hastalığının son evresinde hayata gözlerini yuman Mertan'a Allah'tan rahmet, kulübümüze, camiamıza, yakınları ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar dileriz. ABD'de yaşayan iki kız çocuğu sahibi Salih Mertan'ın cenaze töreni ile ilgili bilgiler daha sonra paylaşılacaktır" denildi. 

SALİH MERTAN KİMDİR? 

Salih Mertan, 12 Mart 1948 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiş Namık Kemal Lisesi mezunudur. Daha sonra Ege Üniversitesi Tıp Fakültesinde üroloji dolu üzerine tahsilini tamamlayan Mertan operatör doktor unvanını almıştır. Eğitimini tamamladıktan sonra Can Tıp Merkezinde Kuran Salih Mertan daha sonra Gazi Hastanesi kurucu başkanlığını üstlenmiştir. Çok sevdiği Altınordu spor kulübünde 40 yıldızlı yönetici olarak Maddi manevi birçok destekte bulunan Salih Mertan, 2012 yılında şirketleşmeye gidilmesinin ardından derneğin başkanlık görevini yapmaya başlamıştır.

son dakika salih mertan kimdir salih mertan neden intihar etti salih mertan intihar