İzmir'den Acı Haber! Uzman Onbaşı İçtima Sırasında Şehit Oldu

TAKİP ET

İzmir'in Foça ilçesinden acı bir haber alındı. İçtima yapıldığı sırada bir Uzman Onbaşı fenalaştı. Henüz 21 yaşında olan Jandarma Uzman Onbaşı Halil Ersoy'un şehit olduğu öğrenildi.

İzmir’in Foça ilçesinden acı bir haber alındı. İçtima yapıldığı sırada bir Uzman Onbaşı fenalaştı. Henüz 21 yaşında olan Jandarma Uzman Onbaşı Halil Ersoy’un şehit olduğu öğrenildi.

İzmir’in Foça ilçesinde 21 yaşında olan Uzman Onbaşı Halil Ersoy içtima yapıldığı sırada fenalaştı. Fenalaşan Uzman Onbaşı’nın şehit olduğu haberi alındı.

Olay, İzmir Yeni Foça 7’inci Jandarma Komando Eğitim Komutanlığında yaşandı. Eğitim görmekte olan Uzman Onbaşı Halil Ersoy’un akşam saatleri sırasında içtima yapıldığı esnada aniden fenalaştığı ve yere yığıldığı öğrenildi. Fenalaşan Halil Ersoy hemen revire kaldırıldı. Fakat henüz 21 yaşında olan Uzman Onbaşı Halil Ersoy’un yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtulamayarak şehit olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesinin otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği haberi alındı.

TERÖRLE MÜCADELE KURSUNDA EĞİTİM ALMIŞ

Henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde bir anda fenalaşarak yere yığılan ve yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Uzman Onbaşı Halil Ersoy’un 14 Nisan-14 Temmuz tarihleri arasında 23’üncü Dönem Terörle Mücadele Harekatı Kursunda eğitim aldığı öğrenildi.

BABA OCAĞI BALIKESİRE ACI HABER VERİLDİ

Uzman Onbaşı Halil Ersoy’un acı haberi ailesinin yaşadığı Balıkesir’e ulaştı. Balıkesir’in Altı Eylül ilçesinde yaşayan ailesine acı haber ilçenin kaymakamı tarafından verildi. Alınan acı haberin ardından Altı Eylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu da aileye taziye ziyaretinde bulundu. 

 

izmir yeni foça şehit içtima sırasında şehit oldu fenalaştı şehit haberi